dinsdag 6 juli 2021

‘Sigrid Kaag gebruikt sociale media het beste’

EMERCE
'Sigrid Kaag gebruikt sociale media het beste'
Van de huidige coalitie communiceert demissionair minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Zaken het beste via sociale media. Zij gebruikt vooral Twitter en LinkedIn om te communiceren met de bevolking. Op nummer 2 staat zorgminister Hugo de Jonge, op 3 premier Mark Rutte. Stef Blok (Economische Zaken en Klimaat) eindigde als laatste.
Lees verder

'Kleine uitgevers komen in gedrang op reclamemarkt'
Kleine uitgevers in Nederland gaan het moeilijk krijgen nu de volgende generatie 'uitgevers' eraan komt: partijen als TikTok, bol.com, AliExpress en andere niet-media publiekstrekkers.
Lees verder

Kaseya: maximaal 1500 klanten geïnfecteerd
Volgens Kaseya, het bedrijf dat vrijdagavond werd getroffen door een ransomware-aanval, zijn zestig klanten geïnfecteerd en via deze bedrijven nog eens 1500 ondernemingen.
Lees verder

CM.com neemt datastart-up TraceDock over
Techbedrijf CM.com breidt zijn marketingpallet uit met de overname van TraceDock, een specialist in privacyvriendelijke first party data-collectie.
Lees verder

ACM doet onderzoek naar huurwoningwebsites
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) start onderzoek naar huurwoningwebsites die consumenten mogelijk misleiden. Het gaat om websites die een groot aanbod aan huurwoningen tonen, waarop je na betaling kunt reageren.
Lees verder

Pakketservice Mondial Relay opent sorteercentrum in Vianen
De Europese pakketservice Mondial Relay opent de deuren van haar eerste eigen sorteercentrum in Vianen.
Lees verder

Picnic opent geautomatiseerd fulfilmentcenter in Zwolle
Online supermarkt Picnic vestigt een geautomatiseerd fulfilmentcenter op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Eerder kondigde Picnic de bouw van gerobotiseerde fulfilmentcentra in Utrecht en Rotterdam aan.
Lees verder

BigCommerce breidt uit in Europa
Het headless e-commerceplatform BigCommerce lanceert vandaag gelokaliseerde versies van zijn dienst in Nederland, Engeland en Frankrijk.
Lees verder

ACM: coronacrisis levert geen problemen op voor open internet
De coronacrisis heeft onderstreept hoe belangrijk open internet is voor de samenleving. Via internet kunnen veel werkzaamheden en persoonlijk contact vanuit huis gewoon doorgaan. Het is toezichthouder ACM niet gebleken dat de coronacrisis en de daardoor toegenomen netwerkbelasting door het thuiswerken er toe heeft geleid dat internetaanbieders in Nederland in deze periode verkeersbeheersmaatregelen hebben moeten treffen. De Nederlandse netwerken blijken robuust genoeg.
Lees verder