woensdag 7 juli 2021

Save the date: China Business Week 2021

Save the date: China Business Week 2021

Ontdek kansen voor uw bedrijf tijdens de online China Business Week van 27 tot en met 29 september. Centraal staan de sectoren smart & green shipping, automotive, waterstof, tuinbouw, voedselverwerkingsmachines en voorkomen van voedselverspilling. Maar ook andere sectoren komen aan bod.

Bent u al actief in China of wilt u voor het eerst de Chinese markt op? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor de China Business Week. Aanmelden kan vanaf 1 september 2021.

Lees verder

Een kijkje in de keuken bij de Interne Auditdienst (IAD)

Lieke Kleipoel startte na haar studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen als trainee auditor bij de Interne Auditdienst (IAD) van RVO. "Ik wist nog niet wat ik na mijn studie wilde gaan doen. Het volgen van een traineeship biedt dan een mooie uitkomst."

Lees verder

"Veranderingen maken je creatiever"

Mark Esser is medewerker administratie bij het cluster Crediteuren van de afdeling Financiƫn en Control (F&C). Cluster Crediteuren ontvangt, verwerkt, behandelt en betaalt honderden facturen per dag die voortkomen uit de apparaatadministratie (kosten van de organisatie). Mark is voornamelijk verantwoordelijk voor de facturatie voor de inhuur van extern personeel.

Lees verder

De TVL in de praktijk: ondernemers vertellen

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) ondersteunt ondernemers die door de coronamaatregelen omzetverlies lijden. Helpt de TVL hen ook echt? Hierover laten we ondernemers zelf aan het woord.

Lees verder

Betalingsproblemen door corona? Vraag OVK aan
Middelgrote boerderij met stallen, op de voorgrond een korenveld

Komt uw land- en tuinbouwbedrijf in betalingsproblemen door de coronamaatregelen? Ook al heeft u de maximale Tegemoetkoming vaste lasten (TVL) aangevraagd?

Lees verder