vrijdag 30 juli 2021

Plannen voor Europees Cargoloop-netwerk

EMERCE
Plannen voor Europees Cargoloop-netwerk
Een Europees Cargoloop-netwerk zou e-commerce aanbieders in staat stellen hun voorraden te consolideren in één Europees magazijn. Die bedrijven openen nu nog meerdere distributiecentra, dicht bij de consumenten, om te kunnen voldoen aan de vraag van klanten naar levering op dezelfde of de volgende dag.
Lees verder

Meer klanten voor Proximus
De Belgische Proximus Groep zet sterke commerciële resultaten neer en bevestigt zijn jaarverwachtingen. Er kwamen in het tweede kwartaal 48.000 nieuwe mobiele klanten bij, meer dan 10.000 voor internet en 12.000 voor televisie.
Lees verder

Verlichtingspecialist Innr samen met Homey
Slimme verlichtingspecialist Innr en alles-in-één controller Homey kondigen hun nieuwe samenwerking aan. Homey ondersteunt vanaf nu alle slimme verlichtingsproducten van Innr, zodat bijvoorbeeld Innr LED's aangestuurd kunnen worden door Homey in de zogeheten Flows.
Lees verder

Roversnest-imago doet Telegram Messenger geen goed
KPN Security waarschuwde deze week dat Telegram Messenger in hoog tempo afglijdt naar criminele activiteiten met een 'diversiteit aan zedencontent'. Het chatplatform van Russische origine wordt nauwelijks gemodereerd.
Lees verder

Amazon groeit flink als advertentieverkoper
De advertentieactiviteiten van Amazon blijven snel groeien. Het is inmiddels een van de belangrijkste inkomstenbronnen.
Lees verder

Windows 11 nu in Bèta kanaal
Microsoft heeft Windows 11 in het Bèta kanaal gezet. De systeemsoftware was tot nu toe alleen beschikbaar voor ontwikkelaars in het Dev Channel.
Lees verder

Twitter test winkelmodule
Twitter lanceert voor een handvol Amerikaanse bedrijven een nieuwe dienst Shop Module. Het is een hernieuwde poging om winkelfuncties aan het platform toe te voegen.
Lees verder

Clear Channel sleept megacontract voor reclame Belgische treinstations binnen
Clear Channel mag de komende tien jaar de advertentieruimtes in de Belgische treinstations beheren.
Lees verder

Europese privacyboete Amazon hoogste ooit
Amazon heeft een boete van 746 miljoen euro opgelegd gekregen van de Luxemburgse Nationale Commissie voor gegevensbescherming (CNPD) voor het verwerken van persoonsgegevens in strijd met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU.
Lees verder