woensdag 21 juli 2021

Online omzet supermarkt Jumbo groeit 50%

EMERCE
Online omzet supermarkt Jumbo groeit 50%
Jumbo zag de online consumentenomzet in de eerste zes maanden van 2021 toenemen met ruim de helft. Wanneer online en offline worden opgeteld steeg de handelsomzet met 268 miljoen naar 5,4 miljard euro een stijging van 5,3 procent.
Lees verder

Handpicked agencies lanceert een nieuw mediabureau Featly
Handpicked agencies lanceert een nieuw mediabureau Featly. Het negende bureau binnen dit collectief van digitale en creatieve bureaus richt zich vanuit Amstelveen op datagedreven media strategie, inkoop en planning.
Lees verder

Ankorstore opent kantoor in Nederland
De B2B-marktplaats voor retailers en merken Ankorstore opent een Nederlands kantoor. Dat is onderdeel van een internationaal groeiplan van de Fransen.
Lees verder

CNN begint betaalde, live streamingdienst
CNN+ belooft abonnees elke dag zeker twaalf uur exclusief geproduceerde uitzendingen. De betaaldienst gaat begin volgend jaar van start, zo maakt het uitgever uit Atlanta bekend.
Lees verder

Eerste bemande ruimtevlucht Blue Origin geslaagd
De capsule van Blue Origin met Amazon oprichter Jeff Bezos en de 18-jarige Nederlander Oliver Daemen is zojuist veilig in Texas geland. De vlucht naar de rand van de ruimte duurde zeer kort, maar Bezos liet via de intercom weten dat dit 'de dag van mijn leven is'.
Lees verder

Xiaomi doneert 1 miljoen euro voor hulp watersnoodramp
Het Duitse Rode Kruis, het Nederlands Nationaal Rampenfonds Giro 777 en het Belgische Rode Kruis ontvangen een donatie van in totaal 1 miljoen euro van de Xiaomi Foundation ter ondersteuning van degenen die getroffen zijn door de overstromingen in Duitsland, Nederland en België.
Lees verder

Netflix lanceert gaming als onderdeel van bestaande abonnementen
Netflix gaat gaming gratis toevoegen aan zijn bestaande abonnementen. Dat maakt het Amerikaanse bedrijf vanavond bekend in een toelichting op de halfjaarcijfers. 'We zien gaming als een nieuwe contentcategorie, vergelijkbaar met animaties en originele series'.
Lees verder

PostNL opent nieuwe depots en sorteercentra in België
PostNL wil in België fors uitbreiden. Het bedrijf neemt daar in september twee nieuwe pakkettendepots in gebruik. Ook opent er begin volgend jaar een eerste hoogtechnologisch sorteer- en distributiecentrum en start de bouw van een tweede. PostNL belooft honderden extra banen.
Lees verder

iWelcome en Onegini fuseren tot OneWelcome
De Nederlandse techbedrijven iWelcome en Onegini gaan samen en gaan onder de naam OneWelcome inlogdiensten aanbieden.
Lees verder