dinsdag 6 juli 2021

Online briefing - programma Impulsaanpak Winkelgebieden

Online briefing - programma Impulsaanpak Winkelgebieden

Heeft uw gemeente plannen om een winkelgebied te veranderen? Of bent u vastgoedeigenaar of retailer in zo'n gebied? Meld u dan aan voor de online briefing op dinsdag 13 juli 2021 over het programma Impulsaanpak Winkelgebieden.

Steeds meer winkelgebieden dreigen te verloederen door leegstand. De Rijksoverheid komt daarom met de Impulsaanpak Winkelgebieden om het aanpakken van deze gebieden te ondersteunen.

Onderwerpen briefing

Tijdens de briefing gaan we in op onder meer in op:

Lees verder

Handelsmissie duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden

Bent u als mkb-bedrijf of scale-up actief in energiegerelateerde technologieƫn, duurzaam bouwen of duurzaam renoveren? En heeft u interesse in de Zweedse en/of Deense markt? Meld u dan aan voor deze handelsmissie Duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden van 28 tot en met 30 september.

Lees verder

Groningen krijgt € 5,8 miljoen Europese subsidie voor waterstoftreinen

In Groningen gaan straks treinen rijden op waterstof op enkele niet geƫlektrificeerde trajecten.

Lees verder

Kennisevent - internationaal onderzoek naar energietransitie gebouwde omgeving

Bent u benieuwd naar internationaal onderzoek naar de energietransitie(overgang naar schone energie) in de gebouwde omgeving? Sluit dan in de middag van 26 augustus aan bij dit kennisevent.

Lees verder

Subsidieverlening TVL Q2 2021 start in de week van 12 juli

De eerste subsidies voor Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q2 2021 verwachten te verlenen in de week van 12 juli. In dit bericht informeren we u daarover, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Lees verder