vrijdag 9 juli 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief over DAB+ en voortgang noodverlenging commerciële radiovergunningen

Kamerbrief over DAB+ en voortgang noodverlenging commerciële radiovergunningen
Staatssecretaris Keijzer (EZK) informeert de Tweede Kamer over de ontwikkeling van digitale radio DAB+ en de stand van zaken van de verlenging van de commerciële radiovergunningen.
Lees verder

Kamerbrief over Wijziging van de Winkeltijdenwet
Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt een voorstel van wet tot Wijziging van de Winkeltijdenwet in verband met de bescherming van winkeliers tegen eenzijdige wijzigingen van openingstijden (Kamerstuknummer 35522).
Lees verder

Memorie van Antwoord: Wijziging van de Winkeltijdenwet
Wijziging van de Winkeltijdenwet in verband met de bescherming van winkeliers tegen eenzijdige wijzigingen van openingstijden.
Lees verder

Kamerbrief over wijziging van de Mededingingswet in verband met het expliciteren van de uitsluiting van het kartelverbod van gedragingen
Staatssecretaris Keijzer informeert de Tweede Kamer over wijziging van de Mededingingswet in verband met het expliciteren van de uitsluiting van het kartelverbod van gedragingen in het kader van het gemeenschappelijke landbouw- en visserijbeleid en technische wijzigingen van het concentratietoezicht, en wijziging van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek en de Overgangswet nieuw Burgerlijk Wetboek.
Lees verder

Nota naar aanleiding van het verslag bij wijziging van de Mededingingswet over uitsluiting van het kartelverbod
Nota naar aanleiding van het verslag die hoort bij de wijziging van de Mededingingswet in verband met het expliciteren van de uitsluiting van het kartelverbod van gedragingen in het kader van het gemeenschappelijke landbouw- en visserijbeleid en technische wijzigingen van het concentratietoezicht, en wijziging van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek en de Overgangswet nieuw Burgerlijk Wetboek.
Lees verder

Kamerbrief over gesprekken AT en CBR over examentaak
Staatssecretaris Keijzer informeert de Tweede Kamer over een mogelijke overdracht van taken rondom het afnemen en ontwikkelen van examens van Agentschap Telecom (AT) naar het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Het betreft staatsexamens, over het bedienen van communicatieapparatuur aan boord van schepen (Marcom A en B, Basiscertificaat Marifonie) of om als radiozendamateur gebruik te mogen maken van frequentieruimte.
Lees verder

TK Kamervragen Heinen en Aartsen over bericht 'Booking paste bonusregels aan voor miljoenenbeloning top'
Lees verder

Beantwoording Kamervrgen over winkelstraten
Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt Kamervragen over winkelstraten. De vragen zijn gesteld door Kamerlid Van Haga (groep van Haga).
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Winkelleegstand loopt snel op door corona'
Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt over van het bericht 'Winkelleegstand loopt snel op door corona'. De vragen zijn gesteld door de leden Romke De Jong (D66) en Aartsen (VVD).
Lees verder