maandag 12 juli 2021

Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea

Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiĆ«le samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie die plaats vindt van 8 tot en met 10 september 2021. 

Een tweede missie vindt plaats van 10 tot en met 12 november 2021.

Lees verder

"Met de nieuwe elektrische bestelbus rijden we ritten tot 100 kilometer zonder tussentijds laden"

Breur IJzerhandel werkt zo duurzaam mogelijk. Het bedrijf verving de oude elektrische bestelwagen voor een nieuw model met hulp van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). "Elektrische bestelwagens zijn prijzig. Maar door de regelingen denken wij zelfs na over de aanschaf van meerdere wagens."

Lees verder

"Schakel een tussenpersoon in"
Ad Bolleman werkt vanuit het Administratie & Belasting Gilde B.V. veel samen met horecaondernemers. Hij ondersteunt in het aanvragen. "Schakel een expert in om het aanvraagproces soepeler te laten verlopen."
Lees verder

De TVL in de praktijk: tips van een tussenpersoon

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) ondersteunt ondernemers die door de coronamaatregelen omzetverlies lijden. Helpt de TVL hen ook echt? Hierover laten we ondernemers zelf aan het woord.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 12 juli?

In totaal zijn bijna 276.000 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder