maandag 19 juli 2021

Horizon Europe workshops: basics (18 november)

Horizon Europe workshops: basics (18 november)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Lees verder

"Deze proeftuin inspireert andere gemeenten om ook wijken te verduurzamen"

In Nagele gaat deze maand een warmtebuffer de grond in. De buffer slaat warm water op dat door zonnecollectoren op daken is opgewarmd. In de winter voorziet het systeem de omliggende woningen van warmte. Projectleider Rutger Bergboer: "We wilden echt iets doen wat nog niet eerder is gedaan. Met dit unieke systeem is dat gelukt."

Lees verder

Dieren evacueren door overstromingen in Limburg?

Door de overstromingen in Limburg bent u misschien genoodzaakt uw dieren te evacueren. Moeten uw dieren in veiligheid gebracht worden?

Lees verder

Uitbetaling voorschot basis- en vergroeningsbetaling

We starten vanaf 19 juli 2021 met de uitbetaling van de voorschotten op de basis- en vergroeningsbetalingen. Als u een voorschot heeft aangevraagd, krijgt u deze maand uw beslisbrief.

Lees verder

Technische problemen bij de vaststelling?

Soms ervaren ondernemers technische problemen bij het beheren van een TVL-aanvraag. Vooral wanneer ze vaststelling willen aanvragen of aanvullende informatie willen insturen. Tips.

Lees verder