woensdag 14 juli 2021

Google Meet is niet langer onbeperkt gratis

EMERCE
Google Meet is niet langer onbeperkt gratis
Google Meet voert weer beperkingen in voor niet-zakelijke gebruikers. Sinds deze maand geldt weer een maximum van zestig minuten waarin de dienst gratis kan worden gebruikt voor groepsgesprekken, net als voor de coronapandemie.
Lees verder

Storytel lanceert eigen e-reader in Nederland
Abonnementsdienst voor luisterboeken Storytel lanceert haar eigen e-reader in Nederland: de Storytel Reader. Op het apparaat kunnen gebruikers voor een vast bedrag per maand favoriete boeken onbeperkt luisteren en lezen.
Lees verder

'Mondiale reclamemarkt herstelt jaar sneller'
Reclame-uitgaven internationaal zullen dit jaar met 10,4 procent toenemen tot 634 miljard dollar. De uitgaven komen een jaar eerder voorbij pre-coronaniveau dan verwacht.
Lees verder

Franse start-ups dienen klacht in tegen Apple vanwege advertenties in iPhone
De Franse toezichthouder CNIL (Commission nationale de l'informatique et des libert├ęs) gaat een klacht van zeker 1800 Franse start-ups tegen Apple behandelen.
Lees verder

'Onmiddellijke actie vereist om ransomware-pandemie te voorkomen'
Interpol heeft politiediensten wereldwijd opgeroepen om in actie te komen tegen wat het noemt een 'ransomwarepandemie'.
Lees verder

Onderzoek: thuiswerken is een blijvertje
Nederlandse bedrijven willen ook na de coronacrisis fors inzetten op thuiswerken. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waaraan ruim 1100 bedrijven met meer dan honderd medewerkers mee hebben gedaan.
Lees verder

'Apple en Goldman Sachs in kopen op afbetaling'
Apple werkt samen met de bank Goldman Sachs aan een nieuwe dienst Apple Pay Later, waarmee je kunt kopen op afbetalen.
Lees verder

IT's OK: Walkman 2.0
Vinyl begon jaren geleden aan een revival en dat gebeurt nu ook bij muziek op cassettebandjes. Was tape vroeger voor de bulk, nu is het voor de fijnproevers en verzamelaars.
Lees verder

PostNL probeert het weer: pakketkluis aan huis
PostNL gaat op grote schaal pakketkluizen verkopen voor naast de voordeur, zo meldt het FD. Wie zelf niet thuis is, kan zo toch het bestelde pakje laten afleveren.
Lees verder