dinsdag 27 juli 2021

fonQ claimt met digitale styling-beleving 76% hogere omzet

EMERCE
fonQ claimt met digitale styling-beleving 76% hogere omzet
Testen van fonQ met een nieuwe styling tool hebben geleid tot een 76 hoger hogere omzet.
Lees verder

Voormalig directeur Lexa en Tinder Nederland investeert in datingapp Breeze
Naast Stefan van den Berg stapt ook Rogier Fischer, oprichter van crypto-platform Litebit met geld in datingplatform Breeze. Het duo investeert gezamenlijk 2 ton zodat Breeze haar groei in Nederland kan versnellen, het team kan uitbreiden en de eerste stappen naar het buitenland kan zetten.
Lees verder

Zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie pleiten voor keuzerecht digitale zorg
Patiënten moeten zelf kunnen kiezen of ze voor zorg naar de dokter en het ziekenhuis gaan, of dat ze die zorg digitaal thuis krijgen. Dat bepleiten de directeuren van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Patiëntenfederatie vandaag in het Algemeen Dagblad.
Lees verder

YouTube app voor Android 10 miljard keer gedownload
De YouTube app voor Android is nu meer dan tien miljard keer gedownload uit de Play Store. Dat is meer dan er mensen op de aarde leven.
Lees verder

Noordhoff en Studytube bundelen hun krachten
Noordhoff Professional en Studytube slaan de handen ineen. Samen willen ze leren en ontwikkelen voor zorgmedewerkers laagdrempelig en eenvoudig maken.
Lees verder

Amazon ontkent plannen bitcoinbetalingen
Amazon ontkent geruchten dat het tegen het einde van het jaar bitcoinbetalingen wil accepteren.
Lees verder

Vlaming leidt nieuwe digitale afdeling McDonalds
Manu Steijaert, tot voor kort directeur van McDonald's Nederland, wordt McDonalds eerste Chief Customer Officer. Hij gaat een nieuwe afdeling aansturen voor data-analyse, marketing en andere digitale bedrijfsactiviteiten om de ontwikkeling van de app en het loyaliteitsprogramma te versnellen.
Lees verder

KPN verbetert winst
In de omzet van KPN zit weinig beweging. Ten opzichte van vorig jaar steeg de omzet over het tweede kwartaal 0,2 procent naar 1,292 miljoen euro. De halfjaarresultaten laten eigenlijk eenzelfde beeld zien. De groei was met min 1,4 procent zelfs negatief.
Lees verder

Eerste geautomatiseerde container self-storage in Katwijk
Oomen Opslag opent in Katwijk naar eigen zeggen 's werelds eerste container self-storage waarbij de container op commando automatisch naar je toekomt. Het reserveren, beheren, aansturen en toegang krijgen tot de container gaat online via de smartphone.
Lees verder