dinsdag 27 juli 2021

Einde Galaxy Note lijkt nabij

EMERCE
Einde Galaxy Note lijkt nabij
Samsung bevestigt in een blogpost dat het dit jaar geen Galaxy Note meer zal uitbrengen, de smartphone met stylus. Op 11 augustus gaat het Zuid-Koreaanse bedrijf nieuwe toestellen aankondigen, sommige met Note-functies.
Lees verder

BLEND360 neemt digital markting adviesbureau Engagement Factory over
BLEND360 neemt het Nederlandse digitale transformatie adviesbureau Engagement Factory uit Eindhoven over voor een onbekend bedrag.
Lees verder

Chrome krijgt cookievervangende FLoC derde kwartaal 2023
Google wil het nieuwe reclamesysteem FLoC in Chrome nu in derde kwartaal van 2023 introduceren. Tegen die tijd moet het gebruik van conventionele cookies zijn afgezworen.
Lees verder

Box Sign laat documenten in cloud ondertekenen
Cloudkantoorpakketdienst Box lanceert een nieuwe functie om documenten digitaal te ondertekenen. Box Sign laat gebruikers documenten ondertekenen die in de cloud zijn opgeslagen.
Lees verder

Oud-werknemers WhatsApp starten eigen sociaal netwerk
Voormalige medewerkers van WhatsApp zijn een nieuw privé sociaal netwerk genaamd HalloApp gestart. Zonder reclame.
Lees verder

Consument mag eigen modem kiezen vanaf januari 2022
Consumenten en bedrijven mogen vanaf 2022 hun eigen modems en routers aansluiten op het netwerk van hun telecomaanbieder. Met de beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft de ACM duidelijkheid over haar uitleg van de regels.
Lees verder

Weer solide cijfers van Microsoft, verlies voor Windows, XBox en Surface
Microsoft zette in het tweede kwartaal zoals gebruikelijk solide resultaten neer. De omzet steeg met 21 procent naar 46,2 miljard dollar. De nettowinst eindigde op 16,5 miljard, 47 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

Forse omzetstijging voor moederbedrijf Google
Alphabet, het moederbedrijf van Google, heeft in het tweede kwartaal een fors hogere omzet geboekt. Het zijn zelfs de beste resultaten in 14 jaar.
Lees verder

Diensten Apple goed voor 17,4 miljard dollar
Apple boekte in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar een recordomzet van 81,4 miljard dollar, een stijging van 36 procent op jaarbasis. De winst komt uit op 21,7 miljard. Diensten vormen inmiddels de op iPhone na belangrijkste inkomstenbron, met een omzet van 17,4 miljard dollar.
Lees verder