donderdag 1 juli 2021

Eco-activiteiten en een puntensysteem in het nieuwe GLB?

Eco-activiteiten en een puntensysteem in het nieuwe GLB?

In 2023 verandert het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB). Bent u al bezig met de voorbereiding? De podcasts van nieuw GLB helpen u hierbij.

Lees verder

Ontmoet internationale zakenpartners tijdens PotatoEurope

Werkt u in de aardappelteelt of de aardappelketen en bent u op zoek naar internationale zakenpartners? Neem dan op 1 en 2 september deel aan de b2b-matchmaking tijdens PotatoEurope in Lelystad.

PotatoEurope is een internationale beurs, exclusief gewijd aan de hele aardappelketen. Het evenement vindt elk jaar plaats in een van de 4 partnerlanden van het evenement: Duitsland, België, Frankrijk of Nederland. Dit jaar vindt de vakbeurs plaats bij de business unit Open Teelten van de Wageningen University & Research (WUR) in Lelystad.

Lees verder

Nieuwe eco-regeling GLB: "Maatwerk en flexibiliteit, graag"

Akkerbouwer Werner Schulte deed mee aan de GLB-pilot Akkerbelt, waarin werd geëxperimenteerd met 37 verduurzamende maatregelen. De aanbevelingen uit de pilot zijn bedoeld als input voor de uiteindelijke eco-regeling van het nieuwe GLB. "In de pilot was het voor iedereen goed haalbaar. Ik hoop dat dat zo blijft."

Lees verder

Webinar TVL 2021 Q2: waar staan we nu?

De TVL 2021 staat open sinds 25 juni en de aanmeldingen stromen binnen. Om de regeling kort toe te lichten en ondernemers te helpen met de aanvraag, organiseerden we een webinar.

Lees verder

Netherlands business lounge en internationale matchmaking tijdens Seanergy 2021

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Dan is de vakbeurs Seanergy 'the place to be'.

Lees verder