donderdag 8 juli 2021

"Door deze lening kunnen we op financieel gebied meer aan"

"Door deze lening kunnen we op financieel gebied meer aan"

Met hulp van de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg (SWZ) werkt maatschappelijk vastgoedontwikkelaar en belegger Sonneborgh aan meer geschikte en betaalbare zorgwoningen in de Marnixflat in Goes: "Door deze lening kunnen we op financieel gebied meer aan."

Sonneborgh ontwikkelt en belegt in maatschappelijk vastgoed. Het bedrijf werkt aan verschillende projecten in de sectoren wonen, zorg, onderwijs en sport. "Vooral in de zorg is Sonneborgh actief", vertelt Carola Boonen, ontwikkel- en investmentmanager bij de organisatie.

Lees verder

Zorginnovaties succesvol exporteren? Luister naar deze podcast
Man met robotarm

Bent u een ondernemer met een zorginnovatie? Wilt u die op de markt brengen in het buitenland? Laat u dan inspireren en informeren door de podcast over de Netherlands Business Support Office (NBSO).

Lees verder

Blog: Agronetwerk speurt naar kansen in het buitenland
Landbouw Attache Netwerk

Blog van Gabrielle Nuijtens-Vaarkamp, coördinator Landbouw Attaché Netwerk bij RVO

Lees verder

Advies Nationaal Waterstof Programma: richt op 3 sporen
waterstof programma_header

Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius van Economische Zaken en Klimaat (EZK) ontving woensdag 9 juli het Nationaal Waterstof Programma. Daarin staat het advies om de aandacht te richten op 3 sporen.

Lees verder

Een betalingsregeling die bij een ondernemer past

Het verwachte omzetverlies te hoog ingeschat? Het kan een reden zijn waarom ondernemers (een deel van) de TVL moeten terugbetalen. We hebben hiervoor ruime terugbetalingsmogelijkheden.

Lees verder