donderdag 15 juli 2021

Amazon lanceert het eerste delivery station in Rozenburg

EMERCE
Amazon lanceert het eerste delivery station in Rozenburg
Amazon opent zijn eerste delivery station in Nederland. Dat is geen fullfillment center, maar  zorgt voor meer snelheid en flexibiliteit binnen het bezorgnetwerk van Amazon en zal de afstand en de tijd verminderen die nodig is om alle producten aan klanten te leveren.
Lees verder

ACM: Nederland is nog altijd goed verbonden
In vergelijking met de rest van de wereld functioneert de markt voor IP interconnectie in Nederland en Europa goed, blijkt uit gesprekken met diverse marktpartijen door toezichthouder ACM.
Lees verder

Ksa grijpt ook in bij illegale loterijen via Instagram
Na meldingen over illegale loterijen via Facebook, heeft de Kansspelautoriteit (Ksa) nu ook twee loterijen via Instagram met hulp van Facebook (eigenaar van Instagram) gestopt.
Lees verder

Gmail gaat bedrijfslogo's tonen bij geauthenticeerde afzenders
Gmail toont binnenkort bedrijfslogo's bij afzenders als authenticatie. Hiertoe wordt Gmail Brand Indicators for Message Identification gebruikt.
Lees verder

Aantal vakantieboekingen daalt weer
Nadat in juni het aantal boekingen op het niveau van 2019 zat, is de reisbranche in juli opnieuw ingestort. Vakantiegangers zoeken vooral weer naar bestemmingen in Nederland en het aantal boekingen is in een week tijd met 25 procent gedaald, zo blijkt uit de Zoover Vakantiemonitor, waarin het zoek- en boekgedrag van miljoenen bezoekers aan boekingssite Zoover is geanalyseerd.
Lees verder

Omzet Coolblue Belgiƫ naar half miljoen euro
De omzet van Coolblue Belgiƫ is volgens zakenkrant De Tijd vorig jaar met de helft gestegen tot ruim een half miljard euro.
Lees verder

blowUP media eerste in Nederland met gigantische 3D content ervaring
blowUP media claimt een primeur op het gebied van wat het noemt immersive content. In aanloop naar de vernieuwde Emmapassage in Tilburg is voor het eerst een unieke 3D digital Out of Home ervaring te beleven. Een enorme 3D haai zwemt rond in de binnenstad.
Lees verder

Politie waarschuwt voor Android malware
De politie waarschuwt voor sms'jes over een ontvangen voicemailbericht. Criminelen proberen via zo'n sms-bericht malware te installeren zodat toegang krijgen tot telefoon- en bankgegevens.
Lees verder

E-mailmarketing nauwelijks meer op zichzelf uitgeoefend
E-mailmarketing wordt bijna niet meer op zichzelf uitgeoefend. Slechts 30 procent van de respondenten besteedt zijn tijd bijna volledig tot volledig aan e-mailmarketing. Onder adverteerders is dit zelfs 25 procent. Dat blijkt uit onderzoek van de DDMA Commissie E-mail, uitgevoerd in de aanloop naar de DDMA Email Summit 2021.
Lees verder