donderdag 1 juli 2021

AFGELAST Webinar Systeemintegratie en Digitalisering

AFGELAST Webinar Systeemintegratie en Digitalisering

- DIT WEBINAR IS AFGELAST -
Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Centraal in dit webinar staat welke rol digitalisering kan spelen bij systeemintegratie. Wat vraagt dit van de opleiding van mensen? Het webinar op maandag 5 juli van 11:00 tot 12:30 uur gaat hierover.

Lees verder

In 3 podcasts hoort u hoe u uw zorginnovaties succesvol exporteert
Man met robotarm

Bent u een ondernemer met zorginnovaties? Wilt u die op de markt brengen in het buitenland? Laat u dan inspireren en informeren door onze podcasts.

Lees verder

"Door intensieve samenwerking is deze Moonshot nu een Europees circulair windmolenproject"

Om de klimaatdoelen te halen komen er steeds meer windmolenparken. Wat als die het einde van hun levensduur bereiken? Zijn de vrijkomende materialen geschikt voor hergebruik? Een mooie vraag voor een Moonshotproject van het Versnellingshuis Nederland circulair!.

Vaak zijn er meerdere partijen binnen een bedrijfstak nodig voor een succesvol initiatief. Daarom selecteert het Versnellingshuis Nederland circulair! jaarlijks 5 projecten, waarbinnen het met ondernemers samenwerkt aan een blijvende verandering op het gebied van hergebruik. Deze doorbraakprojecten heten Moonshots.

Lees verder

Inloggen met eHerkenning: niveau 1 verdwijnt

Wie een aanvraag voor TVL doet, moet inloggen met eHerkenning (eH). Aanvragen kan alleen met niveau eH3. Voor het beheer van TVL juni-september 2020 en TVL Q4 2020 is nog in te loggen met eH2 of eH2+.

Lees verder

Seed Business Angel regeling nu ook voor meer dan 2 business angels

Vanaf 1 juli mogen ook meer dan 2 business angels gebruik maken van de Seed Business Angel regeling.

Lees verder