Doorgaan naar hoofdcontent

250 miljoen actieve gebruikers voor Microsoft Teams

EMERCE
250 miljoen actieve gebruikers voor Microsoft Teams
Microsoft Teams heeft nu bijna 250 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (MAU). Dat maakte CEO Satya Nadella gisteren bekend tijdens een toelichting op de kwartaalcijfers.
Lees verder

Mollie en Klarna managers lanceren AI-aangedreven 'koop nu, betaal later'-oplossing
Drie voormalige managers van betaaldiensten Mollie en Klarna hebben Biller gelanceerd, een AI-aangedreven 'koop nu, betaal later'-product voor online B2B-aankopen.
Lees verder

De nieuwste oortjes van OnePlus
OnePlus heeft zijn nieuwste EarBuds Pro-in-ear-oortjes aangekondigd. Deze beschikken over 'smart adaptive noise cancellation', Dolby Atmos Audio, bluetooth 5.2, een low-latency modus en kosten 150 euro.
Lees verder

Ford en Argo Al lanceren eind dit jaar zelfrijdende auto's op netwerk van Lyft
Ford Motor Company werkt samen met Argo AI en Lyft aan de introductie van autonoom rijdend personenvervoer op afroep.
Lees verder

Albert Heijn introduceert digitale kassabon
Vanaf vandaag kunnen klanten met een persoonlijke Bonuskaart hun kassabon bekijken in de Albert Heijn-app.
Lees verder

Startup ontwikkelt stoplichtapp voor de horeca
De Rotterdamse start-up Nocto heeft voor de horeca een interactieve app met stoplicht systeem ontwikkeld. Bezoekers kunnen met de app gemakkelijk en snel de capaciteit zien, maar ook ervaringen en aanbevelingen delen.
Lees verder

'Online videoreclame snelst groeiende kanaal'
Online videoreclame zal in 2021 het snelst groeiende digitale kanaal zijn, met een stijging van 26 procent tot 63 miljard dollar, zo verwacht Zenith in zijn zojuist uitgebrachte Advertising Expenditure Forecasts-rapport.
Lees verder

Activistische aandeelhouder grilt Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway ligt in de clinch met aandeelhouder Cat Rock Capital. De investeerder, die een belang heeft van vijf procent in Just Eat Takeaway, verwijt de maaltijdbezorger slechte communicatie, waardoor het aandeel daalt en het bedrijf een overnamekandidaat lijkt te worden.
Lees verder

KPN Security: Telegram wordt steeds meer laagdrempelig alternatief voor het dark web
KPN Security signaleert dat Telegram in hoog tempo afglijdt naar criminele activiteiten met een 'diversiteit aan zedencontent'. Het chatplatform van Russische origine wordt nauwelijks gemodereerd.
Lees verder