vrijdag 11 juni 2021

Zelfs bedrijven in deze branche werken aan verduurzaming

De Zaak
Zelfs bedrijven in deze branche werken aan verduurzaming

Bij veel bedrijven in Nederland staat verduurzaming hoog in het vaandel. Toch blijven sommige berichten je verbazen. Zelfs cannabisbedrijven zetten namelijk actief in op duurzame en milieuvriendelijke verbeteringen. Om nog niet te spreken over de gezondheid van haar klanten. Wie denkt er nu aan recyclebare verpakkingen van bijvoorbeeld wietzaadjes? Jawel: ook in de cannabisbranche zijn ze druk bezig met milieu en gezondheid.

The post Zelfs bedrijven in deze branche werken aan verduurzaming appeared first on De Zaak.

Lees verder

"Drink the booze, save the bees!"

Vandaag maken we kennis met Alwine van Winsen en Rob van der Gaag van Serious Bee Distillers, een microdistilleerderij in Schiedam. Hier maken zij dranken, volledig ambachtelijk in eigen distilleerderij, volgens hun eigen unieke & award winnende receptuur. Hier maken zij dranken van honing. "De bijen maken honing, wij maken de drank, die verkopen we en de opbrengst gaat weer naar de bijen. Als dat niet circulair is!"

The post "Drink the booze, save the bees!" appeared first on De Zaak.

Lees verder

Doelen realiseren. Waar moet je op letten?

Je doelen zijn opgesteld, plannen zijn gemaakt en je gaat aan de slag. Dit is precies waarom je ondernemer bent geworden, om jouw plannen en ideeën op jouw manier te realiseren.

Een doel hebben geeft jouw bedrijf richting. Maar elke route heeft onderweg hindernissen die je niet op tijd ziet aankomen. Goed voorbereid zijn voorkomt erger. Maar waar moet je op letten?

Wij hebben ondernemers gevraagd naar de valkuilen die zij onderweg zijn tegengekomen. De meest voorkomende hindernissen hebben we hieronder voor je uitgewerkt. Zes valkuilen waar je als ondernemer liever niet intrapt.

The post Doelen realiseren. Waar moet je op letten? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Elektrisch én betaalbaar

De Dacia de Spring komt er na een boel media tamtam nu echt aan. Zijn maker willen pionier zijn door elektrisch rijden bereikbaar te maken voor de 'gewone' autokoper. Denk dan ook aan de ondernemer met een smalle beurs en toch ambities om 'zijn' milieuvoetafdruk te verkleinen. Onze autospecialist Rob van Ginneken test de Spring en schaalt in hoe serieus je hem mag nemen. De auto, wel te verstaan…

The post Elektrisch én betaalbaar appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zakendoen in of naar het buitenland kan voor hoge kosten zorgen: hoe vermijd je dit?

Als je met je bedrijf zakendoet in het buitenland dan krijg je met extra kosten te maken. Bijvoorbeeld met kosten voor het reizen naar het buitenland. Het afgelopen jaar heeft echter al geleerd dat er op zakenreizen fors kan worden bespaard. Dat is onder meer mogelijk door op afstand zakelijke gesprekken te voeren met het buitenland. Op deze kosten is verder te besparen door van SIP Trunk gebruik te maken.

The post Zakendoen in of naar het buitenland kan voor hoge kosten zorgen: hoe vermijd je dit? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe kan sterk internet bij de groei van jouw zaak helpen?

Hoe kan zakelijk glasvezel helpen bij het succes van jouw bedrijf? Bij het laten groeien van een onderneming spelen allerlei factoren een rol. Bijvoorbeeld de financiën die groei mogelijk maken en het gemotiveerd houden van personeel. Ook randvoorwaarden als een optimale bereikbaarheid spelen een rol net als een soepele bedrijfsvoering. In dat kader is zakelijk glasvezel bijvoorbeeld een van de belangrijke elementen om de groei van je onderneming te bevorderen.

The post Hoe kan sterk internet bij de groei van jouw zaak helpen? appeared first on De Zaak.

Lees verder