dinsdag 15 juni 2021

WhatsApp begint reclamecampagne over privacy

EMERCE
WhatsApp begint reclamecampagne over privacy
Whatsap, een dochterbedrijf van Facebook, is een internationale reclamecampagne begonnen om de ingebakken privacybescherming te onderstrepen.
Lees verder

Van Gogh Museum ontsluit collectie via WeChat
Het Van Gogh Museum lanceert zijn officiële Weixin Mini-programma, waarmee Chinese gebruikers virtueel een reis kunnen maken 'naar de wereld van Vincent van Gogh'. Weixin is de Chinese naam voor WeChat.
Lees verder

Albert Heijn breidt bezorggebied uit in Noord Holland en op de Veluwe
Vanaf maandag 21 juni kunnen inwoners in plaatsen als Den Helder, Julianadorp, Callantsoog, Apeldoorn, Beekbergen en Voorthuizen boodschappen laten bezorgen via ah.nl of de Albert Heijn app. Bestellen kan vanaf donderdag 17 juni.
Lees verder

Merkle en Sprinklr breiden samenwerking uit
Merkle Nederland breidt de samenwerking met CXM-platform Sprinklr uit. De gezamenlijke customer experience management (CXM) expertise wordt ingezet voor onder meer digitale marketing, advertenties en service experience strategieën.
Lees verder

Red je Pakketje verhuist naar 'groene groeilocatie' in Amsterdam
Pakketbezorger Red je Pakketje verhuist naar de Gyroscoopweg 6 in Amsterdam. Het nieuwe distributiecentrum van de pakketbezorger is volledig elektrisch met een schaalbaar laadplein voor toekomstige groei.
Lees verder

TNW Conference verlaat Amsterdam
The Next Web Conference wordt dit najaar voor het eerst buiten Amsterdam georganiseerd, en wel op het terrein van Taets in Zaandam. Daar is 20.000 vierkante meter beschikbaar.
Lees verder

Microsoft stopt in 2025 met de ondersteuning van het huidige besturingssysteem
Microsoft stopt 14 oktober 2025 met de ondersteuning van het huidige besturingssysteem Windows 10. Het is een nieuwe aanwijzing dat er een Windows 11 zal verschijnen, die het bedrijf op 24 juni uit de doeken zal doen.
Lees verder

Eerste investering voor nieuwe Nederlandse reclamemarktplaats
De start-up Media Futures Market heeft een eerste investering opgehaald bij Marco Aarnink en Tim Geenen. "Marktplaatsen moeten simpeler. Bij ons koop je direct bij de exploitant", zegt initiatiefnemer Tijn Gimbrère.
Lees verder

Duitse Justitie onderneemt stappen tegen Telegram
Het Duitse Ministerie van Justitie wil Telegram Messenger aanpakken omdat het niet voldoet aan de landelijke wetgeving. De mogelijkheden om te klagen over strafbare inhoud zijn niet gemakkelijk herkenbaar en toegankelijk.
Lees verder