dinsdag 22 juni 2021

Webinar TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) Q2 2021

Webinar TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) Q2 2021

Binnenkort opent de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q2 2021. Veel ondernemers hebben het moeilijk met de vaste lasten door de coronacrisis. Voor het 2e kwartaal wijzigen er voor een aanvraag wel enkele zaken ten opzichte van eerdere kwartalen. Met een interactief webinar leggen we u graag uit wát er precies wijzigt. Schrijf u nu in voor dit webinar én krijg antwoord op al uw vragen over TVL Q2 2021.

Lees verder

Webinar sloop-nieuwbouw als betaalbaar alternatief voor funderingsherstel

'Kansen voor versterken en verduurzamen'

Lees verder

Kennissessie Waterstof 4 - Transport en vervoer: binnenvaart

In een reeks online kennissessie vertellen verschillende ondernemers over hun innovatieve waterstofprojecten. Wat is er tot nu toe te oogsten? Wat zijn de geleerde lessen? In elke aflevering staan we uitgebreid stil bij een waterstofthema. In de sessie van 6 juli is dat 'Transport en vervoer: binnenvaart'. De sessie is van 15.00 tot 16.15 uur.

Lees verder

Vliegende start van de ontwikkeling van zonneauto

De auto-industrie geeft flink gas op elektrisch rijden. Logisch, want fossiel-vrij-rijden heeft de toekomst. Maar stel je eens voor dat er een auto is die je nooit meer hoeft op te laden. Een auto die zichzelf oplaadt, via zonnepanelen. In een artikel in Technisch Weekblad (TW) vertelt octrooiadviseur Hans Helsloot over de zonnige toekomst van Lightyear: bedenkers en ontwikkelaars van de zonneauto. 

Lees verder

Webinar: kansen in de Griekse tuinbouwsector

De Griekse tuinbouwsector is klaar voor modernisering en heeft uw innovatieve oplossingen nodig. Bent u actief in de tuinbouwsector en op zoek naar uitbreiding van uw afzetmarkt? Ontdek nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens het webinar Kansen in de Griekse tuinbouwsector op 1 juli.

Lees verder