donderdag 10 juni 2021

Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet

Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet

Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren. Tijdens het webinar 'Haal méér uit zoekresultaten Espacenet' laten we zien welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.

Bijvoorbeeld wat de status van een octrooipublicatie is en hoe u eenvoudig octrooipublicaties over een vergelijkbaar onderwerp kunt vinden.

Lees verder

Webinar Zakelijke kansen in Franse floating offshore windsector

Bent u op zoek naar kansen in de Franse floating offshore windenergiesector? Of wilt u graag uw bestaande netwerk in deze sector uitbreiden? Meldt u zich aan voor ons webinar en matchmaking event op 28 juni 2021.

Met ambitieuze programma's lukte het Franse en Nederlandse overheden om een succesvolle floating offshore windenergiesector te ontwikkelen. Dit biedt zakelijke kansen voor Franse en Nederlandse bedrijven. Ook creëert dit mogelijke samenwerkingen tussen offshorebedrijven uit beide landen.

Lees verder

TVL Q1 2021 Startende ondernemingen uitgelegd in video

Starters die in problemen komen met de vaste lasten kunnen TVL Q1 2021 Startende ondernemingen aanvragen tot 12 juli (17:00 uur). Bekijk de video voor meer uitleg.

Lees verder

TVL Q1 2021 Startende ondernemingen in het kort uitgelegd

Starters die in problemen komen met de vaste lasten kunnen TVL Q1 2021 Startende ondernemingen aanvragen tot 12 juli (17:00 uur).

Lees verder

"De Energie-investeringsaftrek verkleint het gat tot de duurzame markt"

De overgang naar schone energie versnellen door veilige en betrouwbare waterstofbronnen te maken die duurzame, emissievrije (uitstootvrije) stroom leveren. Dat is de missie van Dutch Energy Solutions (DENS). Het bedrijf ontwikkelde een uitstootvrije aggregaat. Oprichter en directeur Max Aerts: "Wij zijn eigenlijk de ruggengraat van de emissieloze bouwplaats."

Met dit aggregaat biedt DENS een mobiele laadinfrastructuur met een hoge capaciteit.

Lees verder