woensdag 23 juni 2021

TVL Q2 2021: wat blijft en wat is anders?

TVL Q2 2021: wat blijft en wat is anders?

Hoe hoog is het subsidiepercentage bij de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) in Q2 2021? Heb ik als starter recht op TVL in Q2? En hoe zit het precies met de referentieperiodes?

Lees verder

Kansenwebinar biogasmarkt Argentinië en Minas Gerais, Brazilië

Wilt u weten hoe het staat met de biogassector in Argentinië en de Braziliaanse deelstaat Minas Gerais? En welke kansen daar zijn voor uw bedrijf? Doe dan op 29 juni mee met het kansenwebinar over de biogasmarkt.

Lees verder

Duurzame landbouw stimuleren in Oekraïne

In het afgelegen noordoosten van de Oekraïne helpt een Nederlands familiebedrijf – Bontrup – bij de ontwikkeling van duurzame landbouw. Bijvangst hiervan is economische ontwikkeling van deze regio. "Door in te zetten op duurzame landbouw verhogen we de welvaart en stimuleren we de economische groei in Oekraïne," zegt algemeen directeur Svitlana Lakoba.

Lees verder

Webinar Systeemintegratie en Digitalisering

Centraal in dit webinar staat welke rol digitalisering kan spelen bij systeemintegratie. Wat vraagt dit van de opleiding van mensen? Het webinar op maandag 5 juli van 11:00 tot 12:30 uur gaat hierover.

Lees verder

TVL telt niet meer mee voor NOW

De NOW en TVL zijn 2 belangrijke steunmaatregelen voor ondernemers. Tot en met september 2020 telde de TVL mee als omzet voor de NOW. Dat is sinds oktober vorig jaar niet meer zo.

Lees verder