dinsdag 8 juni 2021

TVL: hoe ver zijn we op 1 juni?

TVL: hoe ver zijn we op 1 juni?

Sinds de openstelling van de TVL zijn ruim 251.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld. En welke bedragen we hebben toegekend.

Lees verder

Elektrisch rijden is goed voor economie en werkgelegenheid

Nederlandse laadpalen, trucks en bussen verkopen goed in binnenland en buitenland. Bedrijven uit ons land verdienen hier jaarlijks zo'n € 5 miljard aan.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 8 juni?

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn ruim 252.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld. En welke bedragen we hebben toegekend.

Lees verder

Webinar Zakelijke kansen in architectuur en ontwerp van steden in Zuid-Korea

Wilt u weten welke marktkansen er zijn voor Nederlandse architecten in Zuid-Korea? Op 24 juni krijgt u antwoord op uw vraag, tijdens de digitale bijeenkomst 'Zakelijke kansen in de Zuid-Koreaanse architectuur- en urban designsector'. Ga in gesprek met specialisten in deze markt tijdens verschillende break-outsessies.

Zuid-Korea is de afgelopen eeuw razendsnel ontwikkeld en verstedelijkt. Dit heeft gevolgen voor de architectuur en het ontwerp van steden in het land.

Lees verder

Opening TVL Q2 2021 stap dichterbij

De Europese Commissie is akkoord met de eerste informele aankondiging voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q2 2021.

Lees verder