donderdag 17 juni 2021

Ontdek kansen en zakenpartners in Sint-Maarten tijdens dit webinar

Ontdek kansen en zakenpartners in Sint-Maarten tijdens dit webinar

Bent u een ondernemer uit Sint-Maarten of Nederland en bent u geïnteresseerd in zakelijke kansen op Sint-Maarten? Meld u dan aan voor dit webinar over zakendoen in Sint-Maarten op 23 juni 2021.

Tijdens het webinar krijgt u informatie over de belangrijkste feiten en kansen van Sint-Maarten. Ook hoort u meer over het lokale zakenmilieu en ontmoet u mogelijke partners.

Lees verder

3-daagse online Roadshow Tuinbouw Peru: ontdek uw kansen

De snelgroeiende Peruaanse groente- en fruitsector kan Nederlandse technologie en kennis goed gebruiken. Bent u actief in deze sector en op zoek naar nieuwe kansen voor uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden in de Peruaanse tuinbouwsector tijdens de online Roadshow tuinbouw Peru, van 16 tot en met 18 november.

De Peruaanse tuinbouwsector is voortdurend op zoek naar buitenlandse toeleveranciers van kennis, oplossingen en training. Er is grote interesse in nieuwe, alternatieve en meer duurzame teeltmethoden. Nederlandse bedrijven kunnen met hun expertise goed inspelen op deze vraag.

Lees verder

Blog: "Het IA-Netwerk helpt bij het omzetten van jouw innovatieve idee naar een succesvol exportproduct."

Door Juri Roerink, coördinator Innovatie Attaché Netwerk bij RVO

Lees verder

Andesco Congres 2021 Colombia, met digitaal NL Paviljoen

Wilt u contact leggen met Colombiaanse partners op het gebied van de water-, afval- of energiesector? Neem dan van 12 t/m 15 oktober deel aan het NL Paviljoen tijdens het Andesco Congres. Er kunnen maar 10 Nederlandse bedrijven meedoen, dus meld u snel aan!

Lees verder

Coronakredietregeling ook voor herstelinvesteringen

Ondernemers kunnen 3 speciale coronakredietregelingen om meer redenen gaan aanvragen: niet alleen om op korte termijn rekeningen te kunnen betalen, maar ook om bijvoorbeeld te investeren in nieuwe appara

Lees verder