donderdag 24 juni 2021

Nieuwe domeinnaam? Redirect!

De Zaak
Nieuwe domeinnaam? Redirect!

Het gebeurt regelmatig: een nieuwe bedrijfsnaam. Je gaat samenwerken en je focus verandert, daar horen een nieuwe naam én domein bij. Hoe zorg je ervoor dat je je bezoekers niet in vertwijfeling achterlaat op je oude site? Met redirects!

The post Nieuwe domeinnaam? Redirect! appeared first on De Zaak.

Lees verder

"Welke juridische documenten heb ik nodig?"

Een vraag die bij veel ondernemers door het hoofd spookt. Want heb jij wel de juiste juridische documenten op orde? Welke documenten zijn er eigenlijk verplicht? En welke documenten zijn niet verplicht, maar wel onmisbaar? Wij zochten het uit en zetten de belangrijkste documenten voor je onder elkaar.

The post "Welke juridische documenten heb ik nodig?" appeared first on De Zaak.

Lees verder

Volumetric technologie en het 5G-netwerk opent nieuwe deuren voor ondernemers

Na een moeilijke crisistijd waar fysiek winkelen niet mogelijk was, lanceert Vodafone Business samen met het high-end sneaker label Mercer Amsterdam een unieke virtuele ervaring voor consumenten. Door de nieuwe volumetric videotechniek te combineren met het snelle 5G-netwerk creëren ze voor klanten een manier om waar dan ook ter wereld producten te bekijken in 3D.

The post Volumetric technologie en het 5G-netwerk opent nieuwe deuren voor ondernemers appeared first on De Zaak.

Lees verder

Dit zijn de meest gebruikte (online) platforms voor mkb-bedrijven

Als ondernemer sta je vaak voor uitdagende keuzes. Eén van die keuzes is het bepalen van de digitale infrastructuur in je bedrijf. Het is een trend om steeds meer bedrijfsprocessen via clouddiensten te laten verlopen. Logisch, want dat bespaart je de investering in eigen servers en het onderhouden daarvan. Maar werken in een online omgeving vereist ook het maken van andere keuzes op het gebied van de benodigde applicaties. Welke platforms worden het meest gekozen en waarom?

The post Dit zijn de meest gebruikte (online) platforms voor mkb-bedrijven appeared first on De Zaak.

Lees verder

Doe mee met 40% minder CO2

De Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie helpt bedrijven en instellingen vooruit die zich committeren aan een CO2-reductiedoel van 40% in 5 jaar. Deelnemers starten met een globale 0-meting van de eigen CO2-voetafdruk. Met behulp van online tools, webinars en het handboek 'CO2-neutraal ondernemen – Zo doe je dat!' worden deelnemers vooruit geholpen om te besparen.

The post Doe mee met 40% minder CO2 appeared first on De Zaak.

Lees verder

Niet verzekeren maar verbinden: SharePeople als alternatief voor de AOV

Als zzp'er weet je ongetwijfeld dat het goed is om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Het enige probleem? Verzekeren is duur. En daarom laten veel ondernemers die verzekering achterwege. Cosmas Blaauw, zelf ondernemer en oprichter van verschillende startups, besloot om een sociaal platform op te richten waarop deelnemers elkaar helpen bij arbeidsongeschiktheid. Het resultaat is SharePeople. Cosmas vertelt over de oprichting en ontwikkeling van deze scale-up.

The post Niet verzekeren maar verbinden: SharePeople als alternatief voor de AOV appeared first on De Zaak.

Lees verder