donderdag 3 juni 2021

Microsoft doet 24 juni nieuwe Windows uit de doeken

EMERCE
Microsoft doet 24 juni nieuwe Windows uit de doeken
Microsoft zal op 24 juni de volgende versie van Windows toelichten. Tijdens het recente Build-evenement had CEO Satya Nadella dat al beloofd.
Lees verder

Nationaal hoofdkwartier voor quantumtechnologie in Delft
Nederland krijgt een House of Quantum. Dat moeten de slimste 12.000 vierkante 'quantummeters' van Europa worden, want een ecosysteem van bedrijven, financiers en onderzoekers die quantumtechnologieën ondersteunen.
Lees verder

Dept en Terra Neutra ontwikkelen CO2 Shopify app
Dept is een samenwerking aangegaan met Terra Neutra, een organisatie die bedrijven en consumenten in staat stelt hun ecologische voetafdruk te beheren. Samen lanceren ze ClearSky, een CO2 e-commerce app voor het platform Shopify.
Lees verder

Nieuwe superwinkel Zara wordt technisch hoogstandje
Inditex lanceerde deze week haar nieuwste winkelconcept voor de merken Zara, Zara Home en Stradivarius in het gerenoveerde Plaza de España in Madrid.
Lees verder

Instagram webshop Vintage Dealers opent fysieke winkels
Webshop The Vintage Dealers, dat tweedehands kleding inkoopt en via verschillende Instagrampagina's verkoopt, opent dit jaar zes fysieke winkels. De eerste winkel in Utrecht heeft inmiddels de deuren geopend, later dit jaar volgen Maastricht, Leiden, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Breda.
Lees verder

GO Sharing nu ook naar Düsseldorf
GO Sharing start dit weekend in Düsseldorf. De Nederlandse scale-up in elektrisch deelvervoer begint daar met 400 groene deelscooters.
Lees verder

Zalando opent twaalfde (fysieke) outlet store
Duizend vierkante meter verdeeld over vier verdiepingen in een pand in City West, of: Zooviertel wordt het thuis van Zalando's twaalfde fysieke outlet store.
Lees verder

Nutrilon doet cashbacks met Tikkie
De fabrikant van babyvoeding Nutrilon begint een doorlopend loyaltyprogramma met Tikkie. Na iedere aankoop van een product scannen ouders het item. Na verloop van tijd kunnen ze via Tikkie geld terug ontvangen.
Lees verder

Inschrijving DDMA Dutch CRO Awards geopend
Op donderdag 4 november wordt wederom het beste werk in conversion rate optimisation (CRO) bekroond tijdens de DDMA Dutch CRO Awards. Ambitieuze CRO-specialisten kunnen vanaf vandaag een case indienen in vier categorieën: Conversie, Mobiel, Personalisatie en Acquisitie.
Lees verder