zaterdag 19 juni 2021

Meer privacyfuncties voor Bitcoin

EMERCE
Meer privacyfuncties voor Bitcoin
Bitcoin krijgt meer privacyfuncties ondanks de bezorgdheid over het gebruik van cryptovaluta tijdens een recente golf van ransomware-aanvallen.
Lees verder

Belgen gaven online bijna 3 miljard euro uit in eerste kwartaal
Belgen hebben in het eerste kwartaal bijna 42 miljoen online aankopen gedaan ter waarde van 2,84 miljard euro, zo blijkt uit cijfers van BeCommerce.
Lees verder

Spotify gaat audio-previews geven bij podcasts
Waar gaat een podcast over, hoe onderhoudend of vakkundig zijn de presentatoren? De beschrijving van een podcast alleen laat nog veel aan de fantasie over. Spotify koopt een klein bedrijf wiens technologie dat gat veranderen.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: 'Digitaal is te ongeduldig geworden'
Digitaal maakt van alles meetbaar. Dat is mooi. Maar er komt te veel focus op kortetermijnresultaten. Merken worden daardoor minder effectief. Veel digitale merken zijn eigenlijk helemaal geen merken meer, maar blands geworden. Ze proeven en ruiken hetzelfde. Er zijn alleen al 165 online matrasverkopers die je amper van elkaar kunt onderscheiden, zegt merkstrateeg Ingmar de Lange op Emerce Digital Marketing.
Lees verder

Wehkamp in najaar naar nieuw hoofdkantoor
In november 2021 verhuist Wehkamp haar hoofdkantoor naar de Burgemeester Roelenweg in Zwolle. De huidige locatie aan de Meeuwenlaan is verkocht en krijgt een woonbestemming.
Lees verder

Noorse aankoop Marktplaats goedgekeurd
De verkoop van Marktplaats en 2dehands aan het Noorse bedrijf Adevinta is goedgekeurd. De Oostenrijkse mededingingsautoriteit heeft na aanvankelijke bezwaren alsnog toestemming gegeven.
Lees verder

Betaalbedrijf Wise naar de beurs
Het digitale geldwissel- en verzendkantoor Wise, voorheen bekend als Transferwise, gaat begin volgende maand naar de beurs.
Lees verder

Infographic: De Top 50 Social Media Influencers
Cristiano Ronaldo, Justin Bieber, Ariana Grande, Selena Gomez en Taylor Swift behoren tot 's werelds populairste influencers op sociale media, gemeten naar het aantal volgers. Visual Capitalist stelde onderstaande Top 50 samen.
Lees verder

Marc de Vries (Swapfiets): 'Alles uit mijn verleden komt hier bij elkaar'
In het verleden zag hij al Hyves, Twitter en Parkmobile van binnen. Tijdens de lockdown fietste Marc de Vries achtduizend kilometer. De standaard ging omlaag bij Swapfiets, waar hij sinds kort CEO is.
Lees verder