vrijdag 11 juni 2021

Marlene ten Ham gestart als directeur Thuiswinkel.org

EMERCE
Marlene ten Ham gestart als directeur Thuiswinkel.org
Marlene ten Ham is begonnen als nieuwe directeur van Thuiswinkel.org. Zij geeft aan in het komende jaar extra aandacht te gaan besteden aan online consumentenvertrouwen, veiligheid en een goed ondernemersklimaat.
Lees verder

Management neemt Concept7 over van Het Hoofdkantoor
Het management van strategisch ontwerpbureau Concept7 wordt volledig eigenaar van het bedrijf. Zij nemen het bureau over van Het Hoofdkantoor.
Lees verder

AP: Boete orthodontiepraktijk vanwege onbeveiligde patiëntenwebsite
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt een orthodontiepraktijk een boete op van 12.000 euro omdat nieuwe patiënten zich via een onbeveiligde website konden aanmelden. Hierdoor liepen patiënten de kans dat gevoelige gegevens, zoals hun BSN, in verkeerde handen zouden terechtkomen.
Lees verder

Eurocommisaris Vestager: Apple moet alternatieve appwinkels toestaan
Eurocommisaris Margrethe Vestager wil dat Apple alternatieve app-winkels toestaat om eerlijke concurrentie op zijn platforms mogelijk te maken.
Lees verder

Prijsvrij.nl opent honderd winkels D-Reizen
Online reisbureau Prijsvrij Vakanties geeft honderd winkels van D-Reizen een doorstart. De filialen gaan onder hun oude, eigen naam open per 1 juli.
Lees verder

Google: Chrome krijgt geen concurrentievoordeel reclamedata
Google probeert toezichthouders en de reclamemarkt actief te betrekken bij de ontwikkeling van een nieuw reclameproduct. Dat komt in Chrome als alternatief voor de verdwijnende 3rd party cookies.
Lees verder

Microsoft gaat toch weer fysieke winkels openen
Microsoft richt in Londen, New York en Sydney zogeheten Experience Centers in om zijn hardwareproducten te tonen.
Lees verder

Google stopt met Meet app
Google neemt afscheid van zijn Measure-app waarmee op basis van Augmented Reality (AR) metingen kunnen worden verricht, vergelijkbaar met de Meten app op de iPhone.Hoewel de technologie niet erg nauwkeurig was, kon je bij benadering toch metingen mee verrichten.
Lees verder

Taxibedrijf Didi Chuxing in VS naar beurs
Het Chinese appgestuurde taxibedrijf Didi Chuxing krijgt een notering aan de Amerikaanse beurs. Het is nog niet duidelijk of dat de New York Stock Exchange of de Nasdaq wordt.
Lees verder