donderdag 3 juni 2021

Kick-off TeamNL Tokyo Expo Olympische Spelen

Kick-off TeamNL Tokyo Expo Olympische Spelen

Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Japan en op zoek naar Japanse handelspartners? Neem dan op 7 juni deel aan de digitale kick-off van de TeamNL Tokyo Expo, een zakelijk platform waar Nederland zich presenteert in aanloop naar de Olympische Spelen.

Deze zomer vinden de uitgestelde Olympische en Paralympische Spelen plaats in Tokio.

Lees verder

Afgelast - Virtuele missie offshore windenergie Denemarken - Nederland

Deze missie is afgelast

Lees verder

Virtuele missie offshore windenergie Denemarken - Nederland

Heeft u interesse in de Deense offshore windmarkt? Of wilt u uw netwerk uitbreiden? Neem dan van 21 t/m 25 juni deel aan de virtuele missie en ontdek uw kansen in de Deense en Nederlandse offshore windsector.

Voor wie?

Nederlandse en Deense bedrijven in de windsector worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze missie hoort u alles over de Nederlandse en Deense windsector. Er zijn voldoende mogelijkheden om te netwerken.

Lees verder

Webinar over marktkansen in Braziliaanse havens

Bent u benieuwd naar de handelsmogelijkheden in Braziliaanse havens en haventerminals? En hoe u deze mogelijkheden kunt benutten? Neem dan op 17 juni deel aan het webinar over de marktkansen in Braziliaanse havens.

In dit 2e webinar hoort u hoe u effectief deelneemt aan een gestructureerd programma om de handelsmogelijkheden in Braziliaanse havens en haventerminals te verkennen.

Lees verder

Phishing-mails COVID in omloop

Wij krijgen meldingen van zogeheten phishing-mails over COVID-regelingen. Het gaat hier om e-mails die afkomstig lijken te zijn van MijnOverheid. Dit zijn valse e-mails.

Lees verder