woensdag 30 juni 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Beantwoording Kamervragen over mobiele bereikbaarheid en overal in Nederland 112 kunn...

Beantwoording Kamervragen over mobiele bereikbaarheid en overal in Nederland 112 kunnen bellen
Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt vragen over mobiele bereikbaarheid en overal in Nederland 112 kunnen bellen. De vragen zijn gesteld door het lid van Dijk (CDA).
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de berichten 'Rechtspraak nodig over blinde vlekken 112-bereikbaarheid' en 'Conclusies onderzoek mobiel bereik niet meer bruikbaar'
Staatssecretaris Keijzer beantwoordt vragen over de berichten 'Rechtspraak nodig over blinde vlekken 112-bereikbaarheid' en 'Conclusies onderzoek mobiel bereik niet meer bruikbaar'.
Lees verder

Kamerbrief over wetsvoorstel tot wijziging tijdelijke wet Groningen vanwege versterking van gebouwen in provincie Groningen
Minister Blok (EZK) en minister Ollongren (BZK) sturen de Eerste Kamer een brief over het wetsvoorstel tot wijziging van de tijdelijke wet Groningen in verband met de versterking van gebouwen in de provincie Groningen. De Tweede Kamer heeft met de motie-Beckerman uitgesproken een andere route te verkiezen dan de voorgenomen route van het kabinet van dit wetsvoorstel.
Lees verder

Kamerbrief uitkomst stakeholdersgesprekken online niet-bancaire kredietverlening
Minister Hoekstra van Financiƫn informeert de Tweede Kamer, mede namens de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, over de belangrijkste bevindingen uit de gesprekken met stakeholders over online niet-bancaire kredietverlening.
Lees verder

Bijlage 5. Spanje
Lees verder

Bijlage 3. Luxemburg
Lees verder

Aanbiedingsbrief uitvoeringsbesluiten Recovery and Resilience Facility (RRF)
Minister Hoekstra van Financiƫn en minister Blok van Economische Zaken en Klimaat sturen de Tweede Kamer de kabinetsappreciatie van de uitvoeringsbesluiten die de Europese Commissie heeft opgesteld op basis van de herstelplannen van Denemarken, Griekenland, Luxemburg, Portugal en Spanje. Deze herstelplannen hebben deze landen ingediend in het kader van de Recovery and Resilience Facility (RRF). Het RRF is opgericht in reactie op de COVID-19-pandemie.
Lees verder

Bijlage 4. Portugal
Lees verder

Bijlage 2. Griekenland
Lees verder