donderdag 17 juni 2021

IN10 gaat op in Handpicked agencies

EMERCE
IN10 gaat op in Handpicked agencies
Het Rotterdamse design- en innovatiebureau IN10 valt in handen van het Brabantse Handpicked agencies. Samen vormen zij een groep van acht gespecialiseerde digitale bureaus, met een team van meer dan 230 specialisten.
Lees verder

Satya Nadella nu ook voorzitter van raad van bestuur Microsoft
CEO Satya Nadella van Microsoft wordt ook voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf, ter vervanging van John Thompson, zo is na een unanieme stemming besloten.
Lees verder

Online leerplatform Kahoot! komt naar Nederland
Online leerplatform Kahoot! breidt uit naar Nederland. De mobiele Kahoot!-app biedt taalondersteuning voor leerlingen, leerkrachten en ouders.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: crisiscommunicatie bij TUI
TUI Nederland stond samen met partner Somention voor een gigantische uitdaging. Reizigers zagen door het coronavirus massaal hun vakantie stranden. Met vouchers en terugbetalingen werden klanten zo goed mogelijk gecompenseerd, maar de teleurstelling op sociale media kon niet uitblijven. Het positieve sentiment nam een flinke duikvlucht. Om TUI's klantenservice te ontlasten werden het communicatiemanagement en de webcare opgeschaald.
Lees verder

Facebook lanceert dinsdag eigen podcastplatform
Facebook bevestigt dat het volgende week dinsdag zijn eigen podcastplatform lanceert.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: hoe Talpa content crossmediaal aanbiedt
In een zwaar gefragmenteerd medialandschap – met een steeds groter aanbod aan schermen, kanalen en platformen – is het niet meer de vraag óf je content crossmediaal aanbiedt, maar met name hoe je dat doet.
Lees verder

Spotify lanceert eigen Clubhouse app
Spotify heeft zijn eigen audiochatapp uitgebracht onder de naam Greenroom. De app is vergelijkbaar met Clubhouse en laat gebruikers live audio uitzenden.
Lees verder

Picnic bouwt geautomatiseerd distributiecentrum in Ridderkerk
Online supermarkt Picnic bouwt in Ridderkerk, oostelijk onder Rotterdam, een nieuw volledig geautomatiseerd distributiecentrum.
Lees verder

Cranium strijkt neer in Hasselt
Het in beveiliging en datamanagement gespecialiseerde Cranium opent een nieuw kantoor in Hasselt. Het wordt de zesde locatie voor het bedrijf.
Lees verder