dinsdag 22 juni 2021

Hoteliers.com en Koninklijke Horeca Nederland willen het direct boeken van hotels op de kaart zetten

EMERCE
Hoteliers.com en Koninklijke Horeca Nederland willen het direct boeken van hotels op de kaart zetten
Hoteliers.com en Koninklijke Horeca Nederland slaan de handen ineen om het direct boeken van hotels grootschalig onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek. De strenge eisen van de boekingsplatforms in het hotellandschap, brengen hoteliers in zware problemen en de commissies die hoteliers moeten afdragen aan de platforms zijn torenhoog, zo stellen beide organisaties.
Lees verder

TOM neemt nieuwe magazijnen in gebruik
De TOM-Group uit Bladel opent twee nieuwe magazijnen, aan Rootven 22b en Rootven 24, en een eigen sociale werkplaats. Inclusief het nieuwbouwproject op Rootven 29, staat de teller van de onderneming inmiddels op twaalf magazijn.
Lees verder

Mollie haalt 665 miljoen euro groeigeld op
Betaalprovider voor het mkb Mollie haalt 665 miljoen euro nieuw groeigeld op bij een groep internationale investeerders. Het Nederlandse bedrijf gaat het nieuwe geld gebruiken om internationaal sneller te groeien en door te werken aan productontwikkeling.
Lees verder

Virtuele assistent Gem helpt inwoners van Tilburg
Inwoners kunnen van Tilburg kunnen over bepaalde onderwerpen vragen stellen aan de virtuele assistent 'Gem'. Met deze nieuwe ontwikkeling haalde Tilburg samen met de gemeente Utrecht en Dienstverlening Drechtsteden de finale van de wedstrijd GemeenteDelers 2021.
Lees verder

'Eindhoven wordt een Europese top 10 techhub'
Eindhoven kan binnen vijf jaar tot de top tien techhubs van Europa behoren. Volgens kenners van de lokale omgeving wijzen belangrijke signalen die kant op.
Lees verder

SIDN wil malafide .nl-websites ontdekken met behulp van logodetectie
Domeinbeheerder SIDN zet een nieuwe tool LogoMotive in om misbruik van logo's op Nederlandse websites op te sporen.
Lees verder

China verbiedt banken handel en verwerking cryptomunten
China zet een volgende stap om autonome cryptomunten uit te bannen. De centrale bank heeft nationale banken en verwerkers van digitale betalingen verboden om cryptomunten te verwerken.
Lees verder

Nieuw Europees monopolie-onderzoek naar Google
De Europese Commissie begint een nieuw onderzoek naar machtsmisbruik door Google en richt zich dit keer in het bijzonder op de reclametak van het bedrijf.
Lees verder

Amazon investeert in start-up zelfrijdende vrachtwagens
Amazon gaat in Amerika duizend vrachtwagens uitrusten met technologie die taken overneemt van de chauffeur. De e-commercegigant mag bovendien een belang van twintig procent nemen in Plus.
Lees verder