maandag 28 juni 2021

Hooguit 30.000 bezoekers voor uitgekleed Mobile World Congress

EMERCE
Hooguit 30.000 bezoekers voor uitgekleed Mobile World Congress
Het Mobile World Congress, dat vandaag in Barcelona van start gaat, heeft een paar jaar nodig om te herstellen van de klap van corona. Dat verwacht John Hoffman, CEO van de GSM Association, de organisator van de beurs.
Lees verder

Podcasts beleefden doorbraak vorig jaar in Nederland
Het medium podcast beleefde pas in 2020 zijn grote doorbraak in Nederland, met name in de leeftijdsgroep tot 35 jaar. Bijna tweederde van deze groep luistert maandelijks on demand audio.
Lees verder

Zalando sluit België aan voor Connected Retail-programma
Zalando breidt zijn Connected Retail-programma uit naar België. Belgische retailers kunnen nu hun fysieke winkels op het Zalando-platform aansluiten.
Lees verder

Wehkamp en kredietverstrekker Tinka gaan uit elkaar
Wehkamp en Tinka, aanbieder van uitgestelde betalingen en krediet, gaan als twee zelfstandige bedrijven verder. Beide ondernemingen hebben een groter groeipotentieel wanneer zij onafhankelijk opereren.
Lees verder

RTL België naar DPG Media en Rossel
RTL Group is akkoord met de verkoop van RTL België aan de Belgische mediabedrijven DPG Media en Groupe Rossel. Dat daarmee werd onderhandeld was al bekend.
Lees verder

Veel misverstanden over systeemeisen Windows 11
Microsoft heeft de PC Health Check-app die moet adviseren over een installatie van het aanstaande Windows 11 aangepast. Die app controleert of de pc of laptop geschikt is voor de nieuwe systeemsoftware. Daarover zijn nu al veel misverstanden.
Lees verder

Berichtendienst Wickr naar Amazons AWS
Amazon dochter AWS heeft de versleutelde berichtendienst Wickr ingelijfd voor een onbekend bedrag. Een speciale versie van de berichtendienst wordt momenteel gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht.
Lees verder

'Amazon passeert Walmart als grootste Amerikaanse retailer'
Amazon zou zijn grote rivaal Walmart volgend jaar al kunnen onttronen als de grootste Amerikaanse retailer. Dat verwacht handelsbank JPMorgan.
Lees verder

ACM: Coronavirus hielp DHL aan groter marktaandeel
PostNL is net als voorgaande jaren de grootste bezorger van binnenlandse pakketten met een marktaandeel van bijna 60%. Het marktaandeel van DHL op het binnenlandse pakketvervoer is in 2020 het hardst gestegen, naar bijna 35%.
Lees verder