maandag 7 juni 2021

Elektrisch rijden is goed voor de economie en werkgelegenheid

Elektrisch rijden is goed voor de economie en werkgelegenheid

Nederlandse laadpalen, trucks en bussen verkopen goed in binnenland en buitenland. Bedrijven uit ons land verdienen hier jaarlijks zo'n € 5 miljard aan.

Lees verder

Webinar Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Wist u waar één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen in zit? Het zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! Create the change! En neem deel aan de webinar van Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming - Hoe verleid je mensen?' op maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we?

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn ruim 252.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld. En welke bedragen we hebben toegekend.

Lees verder

Dieraantallen Gelderse veehouders openbaar

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft 2 verzoeken ontvangen vanuit de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

Lees verder

Bijna 1,5 miljoen huishoudens besparen energie door RREW

Van de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) is volop gebruik gemaakt. In totaal zijn 214 aanvragen toegewezen en worden meer dan 870.000 huurders en 527.000 eigenaar-bewoners geholpen.

Lees verder