maandag 21 juni 2021

Blog: "Het IA-Netwerk laat innovatieve ondernemers internationaal tot bloei komen"

Blog: "Het IA-Netwerk laat innovatieve ondernemers internationaal tot bloei komen"

Door Juri Roerink, coördinator Innovatie Attaché Netwerk bij RVO

Lees verder

Webinar over kansen in de Indiase sector 'digital health'

Bent u ondernemer in de digitale gezondheidszorg en heeft u interesse in de Indiase markt? Ontdek uw kansen tijdens dit webinar op dinsdag 6 juli. Wij praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen aan de hand van een nieuwe marktstudie.

Experts geven u inzicht in de belangrijkste trends en kansen in deze sector. U doet praktische informatie op en kunt het gesprek aangaan met andere ondernemers die graag zaken willen doen in India.

Lees verder

Vaststelling TVL Q1 2021 start in tweede helft juli

Ondernemers die TVL Q1 2021 hebben aangevraagd, ontvangen vanaf de tweede helft van juli per mail het vaststellingsverzoek. 

Lees verder

"Mede door het OWZ hebben we echt stappen kunnen zetten"

De gemeente Almere wil dat zelfstandig wonen voor iedereen mogelijk is en werkt daarom aan een woon-zorgprogramma voor kwetsbare inwoners en ouderen. Het Ondersteuningsteam Wonen en Zorg (OWZ) hielp bij de ontwikkeling ervan. "We mogen trots zijn op de basis die er nu ligt."

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 21 juni?

Sinds de openstelling van de TVL zijn bijna 253.000 aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel daarvan we hebben afgehandeld. En welke bedragen we hebben toegekend.

Lees verder