woensdag 9 juni 2021

Bike24 kondigt beursgang aan

EMERCE
Bike24 kondigt beursgang aan
De online fietswinkel Bike24, sterk vertegenwoordigt op de Duitstalige markt, kondigt zijn intentie tot een beursgang in Frankfurt aan.
Lees verder

Google stopt met veiling zoekmachineposities in Android
Europese bedrijven hoeven Google niet langer te betalen voor een zoekpositie in Android. Het bedrijf stopt met de omstreden veiling. Ook breidt Google vanaf september het aantal vermelde zoekmachines uit.
Lees verder

Online omzet Bijenkorf stijgt 53 procent
Online namen de verkopen van De Bijenkorf zowel in Nederland als in Duitsland en Belgiƫ een grote vlucht. De omzet uit online verkopen steeg met 53 procent en het aantal online bezoekers nam toe met 31 procent tot 152 miljoen.
Lees verder

'Tientallen websites overheid voldoen niet aan veiligheidsrichtlijnen'
Tientallen websites van de overheid voldoen niet aan de richtlijnen voor digitale beveiliging. Dat schrijft Trouw woensdag op basis van eigen onderzoek. De Belastingdienst, GGD's, veiligheidsregio's en waterschappen hebben een makkelijk te vinden openbare pagina waarop een beheerder kan inloggen.
Lees verder

Spin-off Yonego naar 100 miljoen omzet
Marketingbureau Yonego uit Breda splitst dochterbedrijf Bambelo af. Dat moet onder leiding van CEO Frank van Run komende jaren uitgroeien tot een Europees offerteplatform met een omzet van 100 miljoen euro.
Lees verder

About You stelt aandeelkoers vast
Online kledingwinkel gaat binnenkort naar de beurs en stelt de bandbreedte van het aandeel op een prijs van tussen de 21 en 26 euro.
Lees verder

DELA, Center Parcs en OMODA naar Emerce Conversion
Conversie optimalisatie: de heilige graal van gisteren is vandaag alweer achterhaald. Cultuur en organisatie, on-site personalisatie, psychologie, culture of experimentation, UX en mobile-first-optimalisatie. Het is maar een greep uit het aanbod van presentaties op Emerce Conversion, dat 24 juni voor de tweede keer op rij virtueel wordt gehouden.
Lees verder

Sonos rolt betaalde radiodienst uit naar Nederland
Sonos, de fabrikant van digitale audiosystemen, rolt zijn Radio HD-dienst uit naar vijf nieuwe landen, waaronder Nederland. Luisteraars kunnen zich voor 8 euro per maand abonneren op de zogenaamde flac-radiodienst.
Lees verder

Philips UV-C: desinfecteerlamp
Op de website is deze lamp ongelukkig vertaald in UV-C Bureaulamp, alsof je bij dit licht lekker kan doorwerken.
Lees verder