woensdag 30 juni 2021

Battle meeting webcams: Expand Vision 3T & Poly Studio P15

EMERCE
Battle meeting webcams: Expand Vision 3T & Poly Studio P15
Met deze twee webcams kun je letterlijk vergaderen in de breedte. Niet alleen zijn ze zelf breed van formaat (hoewel de camera in het midden net zo groot is als die van een standaard webcam), maar door de wijde hoek van de lens kun je met meerdere mensen ervoor zitten. Dat levert gelijk weer nieuwe problemen op: het opnemen en weergeven van het geluid.
Lees verder

Google heeft overeenkomst met Franse uitgevers in de wacht gezet
Google heeft een voorlopige overeenkomst met een aantal Franse uitgevers in de wacht gezet in afwachting van een Frans antitrustbesluit.
Lees verder

Europees start-upfonds vier keer overtekend
De Europese Unie investeert ruim een miljard euro in start-ups, maar dat blijkt nu al veel te weinig in verhouding tot de vraag. Het fonds is vier keer overtekend. Wie buiten de boot valt, kan een 'seal of excellence' krijgen om te tonen aan andere investeerders.
Lees verder

MWC21: Grafeen en kwantum transformeren telecom
Wetenschappelijke innovaties die zich nu nog vaak in het lab bevinden zullen de telecomindustrie de komende jaren transformeren. Diverse sprekers schetsten vanochtend op het Mobile World Congress een toekomst waarin kwantumsensoren en grafeen een belangrijke rol gaan spelen.
Lees verder

Taalapp Duolingo naar de beurs
Taalleer-app Duolingo wil naar de beurs en onthulde maandag dat zijn omzet in het eerste kwartaal van dit jaar meer dan is verdubbeld.
Lees verder

Genomineerden Programmatic Awards 2021 zijn bekend
Opnieuw heeft een groot aantal bedrijven zich aangemeld voor de Programmatic Awards. Onder leiding van juryvoorzitters Marianne Deenik, Daphne Smaling en Marvin Vacquier Droop hebben de drie verschillende vakjury's vandaag de genomineerde cases en talenten bekendgemaakt.
Lees verder

MWC21: Deutsche Telekom en Fairphone versterken samenwerking
Deutsche Telekom en Fairphone, de Nederlandse fabrikant van duurzame smartphones, versterken hun samenwerking. Dat hebben ze op het Mobile World Congress in Barcelona bekend gemaakt.
Lees verder

Oppas-startup Nanny Nina gaat de grens over
De Nederlandse oppas-startup Nanny Nina heeft zijn eerste internationale stappen gezet met pilots in Antwerpen, Sevilla en Dublin. Met de app kunnen gebruikers een gescreende oppas boeken.
Lees verder

Dataverkeer KPN groeide veertig procent tijdens corona
Mede vanwege corona groeide het totale dataverkeer op het vaste KPN-netwerk afgelopen 16 maanden fors, met zo'n 40 procent ten opzichte van februari 2020.
Lees verder