woensdag 16 juni 2021

App biedt inzicht in stoelgang baby

EMERCE
App biedt inzicht in stoelgang baby
Nutricia zet kunstmatige intelligentie voor een app, waarmee ouders de stoelgang van hun baby kunnen controleren.
Lees verder

Online afpersers stoppen en geven decryptietool vrij
Een groep online afpersers genaamd Avaddon stopt ermee. Opmerkelijk is dat de duizenden slachtoffers een gratis decryptietool krijgen.
Lees verder

Nieuwe aanstellingen in top HERC
Annabelle Klop, Maarten Nefkens en Timo ter Braak gaan aan de slag voor HERC. Ze gaan daar respectievelijk de functies bekleden van client service director, strategy director en art director.
Lees verder

VPRO informeert leden over datalek
De VPRO meldt een datalek die is ontstaan bij dataverwerker Qualifio. Onbevoegden hebben toegang gehad tot een database met gegevens van Qualifio. Het bedrijf heeft direct maatregelen genomen en het lek gedicht. Inmiddels is in kaart gebracht dat het datalek voor de VPRO 3800 contacten betreft.
Lees verder

Recordomzet voor Oracle
Oracle heeft in het afgelopen boekjaar een recordomzet van 40,5 miljard dollar gerealiseerd, met alleen al in het laatste kwartaal een omzetgroei van 8 procent.
Lees verder

Emerce Marketing Live: Praxis wil zijn AR rekenulp breder inzetten
Bouwmarkt Praxis wil zijn onlangs gelanceerde AR rekenhulp voor vloeren ook voor andere doeleinden inzetten. Op Emerce Marketing Live, dat donderdag virtueel van start gaat, noemt Erik Jan van Zwieten van Praxis zelfs de mogelijkheid om het aantal liters verf voor muren te kunnen bereken.
Lees verder

'Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 eind augustus'
De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 laten niet lang meer op zich wachten. Beide vouwbare telefoons zouden vanaf 27 augustus verkrijgbaar zijn.
Lees verder

Pieter Pot breidt uit naar Belgiƫ
Online supermarkt Pieter Pot wil zijn diensten ook in Belgiƫ gaan aanbieden. De 'verpakkingsvrije' winkel gaat op zoek naar een lokale bezetting.
Lees verder

'West Europa traag met adoptie 5G'
West-Europa blijft aanzienlijk achter bij de adoptie van 5G. Drie andere regio's van de wereld staan aan de leiding, zo concludeert netwerkbedrijf Ericssson.
Lees verder