maandag 21 juni 2021

2 miljoen kortingen tijdens Amazon Prime Day

EMERCE
2 miljoen kortingen tijdens Amazon Prime Day
Amazon belooft niet minder dan 2 miljoen kortingen op producten in 20 landen op Prime Day, dat vandaag van start gaat. Het tweedaagse koopjesfestijn is een maand naar voren gehaald.
Lees verder

Windows 11 reeds uitgelekt: nieuwe startmenu, verkenner en taakbalk
Microsoft onthult donderdag 24 juni zijn nieuwste systeemsoftware Windows 11, maar heeft de software niet geheim kunnen houden. Een eerste proefversie is al gelekt en links en rechts al uitgebreid geanalyseerd.
Lees verder

E-commercespecialist Experius gaat op in Happy Horizon
De van oorsprong Eindhovense bureaugroep Happy Horizon neemt e-commercebureau Experius uit Utrecht over.
Lees verder

Emerce PIM: één enkele 'bron van waarheid'
Vanwege de snelle groei van e-commerce en de populariteit van online winkels is Product Information Management (PIM) steeds noodzakelijker geworden. Assortimenten zijn van enkele duizenden artikelen naar soms wel honderdduizenden artikelen gegroeid. Ook leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffetartikelen voor de horeca Hendi kampte met deze uitdaging. Jeffrey Wiesdekker van Hendi en implementatiepartner Maarten van Dijk van XSARUS praten er over op Emerce PIM, een serie presentaties die vanaf vandaag kan worden bekeken.
Lees verder

Drie miljoenste glasvezelaansluiting bij KPN
Op de Eikenlaan in Zwolle heeft KPN het drie miljoenste huis van glasvezel voorzien. In dit tempo heeft in 2026 bijna iedereen in Nederland glasvezel, zo belooft het telecombedrijf.
Lees verder

Emerce PIM: 'Laat het Excel werkblad schieten'
Hubo fuseerde zijn tuincentra (Intratuin en Walter Van Gastel) nog niet zo heel lang geleden met de Waalse sectorgenoot Oh! Green. Het fusiebedrijf realiseert zo'n 70 miljoen euro omzet en is in België de nummer twee na Aveve. Online moet nog wel een inhaalslag worden gemaakt, zo blijkt uit het relaas van Oh! Green op Emerce PIM.
Lees verder

Nieuw PostNL pakkettensorteercentrum in Westzaan
PostNL neemt vandaag zijn zesentwintigste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik. Vanuit dit nieuwe pand van ruim 7.600 vierkante meter aan de Fokkemast 6 in Westzaan worden dagelijks gemiddeld zo'n 40.000 pakketten bezorgd.
Lees verder

Albert Heijn gaat bezorgen in Gent, Aalst, Leuven en de rand van Brussel
Vanaf deze week bezorgt Albert Heijn ook boodschappen in Gent, Aalst, Leuven en de rand van Brussel. Daarmee komt de teller op 800.000 Belgische huishoudens te staan: een verdubbeling van het bezorggebied. Albert Heijn opende vorige week ook twee nieuwe winkels, in Vilvoorde en Merksem. Dat brengt het totaal op 63.
Lees verder

Klarna breidt uit met marketingdiensten
Klarna breidt in Europa uit met online marketingdiensten. Het betaalbedrijf lanceert een Comparison Shopping Service. Daarmee kunnen webwinkeliers hun assortiment adverteren in Google.
Lees verder