vrijdag 28 mei 2021

Woningbouwimpuls tranche 3 - Algemene technische briefing

Woningbouwimpuls tranche 3 - Algemene technische briefing

Met deze briefing informeren wij gemeenten over de regeling Woningbouwimpuls en het indieningsproces.

Met de evaluatie van de Woningbouwimpuls is voor een aantal gemeenten de ondergrens van de projectomvang verlaagd van 500 naar 200 woningen. We denken dat deze briefing met name interessant is voor gemeenten die hierdoor voor het eerst aan gaan vragen.

Inschrijven kan tot en met 2 juni 2021 17:00 uur. Tijdens de technische briefing is er de mogelijkheid tot vragen stellen via de chat.

Lees verder

Ook in 2021 voorschot GLB-subsidies

Vraagt u dit jaar subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aan in de Gecombineerde opgave? Vanaf 8 juni 2021 kunt u een voorschot aanvragen voor de basis- en vergroeningsbetaling.

Lees verder

Webinar Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++)

Hoe werkt de SDE++? Welke technieken voor hernieuwbare energie komen in aanmerking? En welke CO2-reducerende technieken? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

Tijdens het Webinar 'Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie' op donderdag 24 juni van 14.00 – 15.00 uur, krijgt u antwoord op deze en andere SDE++-vragen. De SDE++ 2021 opent dit najaar.

Doelgroep

Dit webinar is gericht op mogelijke SDE++-aanvragers voor (industriƫle) bedrijven, intermediairs en adviesbureaus.

Lees verder

TVL ook in Q3 2021

Het kabinet wil het steunpakket voor banen en economie doortrekken in het derde kwartaal van 2021.

Lees verder

Duurzaam waterbeheer helpt boeren in Ethiopiƫ

Met het Fonds Duurzaam Water (FDW) stimuleert RVO publiek-private samenwerking in de watersector. Lokale en kwetsbare groepen worden op tijd betrokken bij projecten. Lokaal en inclusief samenwerken leidt zo tot duurzame verandering in ontwikkelingslanden.

Lees verder