woensdag 19 mei 2021

Webinar: zakelijke kansen in circulaire & duurzame bouwsector in Hongarije en Slowakije

Webinar: zakelijke kansen in circulaire & duurzame bouwsector in Hongarije en Slowakije

Bent u een Nederlandse ondernemer die geïnteresseerd is om zijn circulaire en duurzame bouwbedrijf uit te breiden naar Hongarije en Slowakije? Dan nodigen wij u graag uit voor de webinar over zakelijke kansen in de Hongaarse en Slowaakse bouwsector.

Kom meer te weten over het lokale bedrijfsklimaat en de belangrijkste feiten en cijfers over de groene bouwsector in Hongarije en Slowakije. In de webinar krijgt u een overzicht van de beschikbare financiële hulpmiddelen en potentiële samenwerkingspartners in de circulaire en duurzame bouw.

Lees verder

Gratis spreekuur Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET)

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) ondersteunt het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen. Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u meer weten over de SET? Of wilt u sparren? Ga gratis in gesprek met adviseurs van RVO en ZonMw.

Lees verder

Aanvragen invoer GATT bevroren rundvlees

Nieuwsbericht 21.016– Op 1 juli 2021 start een nieuw contingentjaar voor GATT bevroren rundvlees. U kunt een maand eerder aanvragen, van 1 t/m 7 juni.

Lees verder

Webinar: Marie Skłodowska-Curie Actions Doctoral Networks

Wilt u een Marie Skłodowska-Curie Actions Doctoral Network aanvraag doen? Volg dan het webinar Marie Skłodowska-Curie Actions Doctoral Networks.

Tijdens dit webinar leert u over de regels voor deelname en geven we tips voor het schrijven van een goed Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) Doctoral Networks voorstel. 

Voor wie?

U wilt een MSCA Doctoral Network aanvraag doen of u ondersteunt onderzoekers die een MSCA Doctoral Network aanvraag willen doen. 

Lees verder

Uitvoercertificaten melkpoeder naar Dominicaanse Republiek

Nieuwsbericht 21.015 – Op 1 juli 2021 opent een nieuw contingentjaar voor uitvoer van melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek.

Lees verder