woensdag 26 mei 2021

Virtueel NL Paviljoen tijdens Forth Roadmap Conference

Virtueel NL Paviljoen tijdens Forth Roadmap Conference

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer? Dan is de Forth Roadmap Conference van 14 t/m 16 juni voor u interessant om aan deel te nemen. Tijdens deze digitale conferentie organiseren FIER Automotive en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een Nederlands Paviljoen.

Lees verder

Webinarreeks verduurzaming industrie door elektrificatie: flexibiliteit

Op 24 juni 2021 is het 5e en laatste webinar over de verduurzaming van de industrie door elektrificatie. Het onderwerp flexibiliteit staat dit keer centraal.

Wij organiseren dit webinar samen met de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) en de Vereniging voor Energie, Milieu en Water (VEMW) met ondersteuning van Recoy.

Lees verder

Virtueel NL Paviljoen tijdens CoMotion Miami

Bent u een innovatief transport- en technologiebedrijf? En zoekt u zakenpartners om mee samen te werken en kennis te delen? Neem dan op 16 en 17 juni deel aan het Nederlandse Paviljoen tijdens CoMotion Miami.

CoMotion Miami

CoMotion Miami is een wereldwijd platform voor de meest innovatieve transport- en technologiebedrijven. Zij zoeken naar samenwerking om idee├źn te delen en deals te sluiten.

Lees verder

Kennissessie Waterstof 3 - Waterstof in de gebouwde omgeving

In een reeks online kennissessie vertellen verschillende ondernemers over hun innovatieve waterstofprojecten. Wat is er tot nu toe te oogsten? Wat zijn de geleerde lessen? In elke aflevering staan we uitgebreid stil bij een waterstofthema. Dit keer is dat 'Waterstof in de gebouwde omgeving'.

Ondernemers lichten in deze sessie hun technologie├źn en processen toe. Deze zijn mogelijk in de toekomst ook interessant voor uw bedrijf. Zij voerden deze projecten ook uit dankzij een subsidie. Tijdens de online sessie krijgt u de gelegenheid om hierover vragen te stellen.

Lees verder

Webinar - LIFE-subsidie

LIFE is het Europese subsidieprogramma dat bijdraagt aan de realisatie van de Europese klimaat-, natuur-, en milieudoelstellingen. Medio juni gaat er een nieuwe subsidieronde (call) open. Vanaf dan is het weer mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen. Op 29 juni organiseren wij een webinar over de aankomende call en de programmaperiode 2021-2027.

Lees verder