woensdag 26 mei 2021

Tweehonderd miljoen voor weer een Amazon-opkoper

EMERCE
Tweehonderd miljoen voor weer een Amazon-opkoper
Nog een Europees werkende opkoper van verkopers op marktplaatsen als Amazon dient zich aan. Start-up factory14 steekt de kop op met een budget van tweehonderd miljoen dollar.
Lees verder

Eerste Dyson stofzuiger met laserdetectie
De nieuwe Dyson V15 Detect stofzuiger is de eerste snoerloze stofzuiger met laserdetectietechnologie om onzichtbaar stof in huis op te sporen.
Lees verder

Duitsland geeft zelfrijdende auto's groen licht
Het Duitse parlement heeft een wet aangenomen die autonoom rijdende voertuigen toestaat op de openbare weg. De wet regelt level 4-autonomie per 2022 en opent deuren voor de technologiesector.
Lees verder

E-commerce challengers: 'Tachtig procent retail gaat online'
"We staan met e-commerce nog niet eens in de Top 10, kijk eens naar China, waar al meer dan 53 procent van de retail online wordt afgehandeld. Een op vier winkelt nog fysiek. Dat gaat zeker veranderen, op den duur denk ik dat we de tachtig procent aantikken." Dat zegt Joël Groen, directeur e-commerce van EDC Retail, leverancier van erotische producten, morgen op Emerce E-Commerce.
Lees verder

Bezorggebied AH Compact binnen enkele weken drie keer zo groot
Albert Heijn breidt het bezorggebied van zijn gratis bezorgdienst uit. Vanaf vandaag kunnen ook inwoners van Velsen, Hoorn, Deventer, Purmerend, Edam-Volendam, Alphen aan de Rijn en Zoetermeer hun boodschappen bestellen via AH Compact.
Lees verder

Google publiceert geruisloos zijn besturingssysteem Fuchsia
Zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven, publiceert Google zijn eigen besturingssysteem Fuchsia. De ontvangende hardware is de eerste generatie Nest Hub-apparaten.
Lees verder

VidaXL brengt deel IT onder bij Google Cloud
Online e-commerce bedrijf vidaXL migreert een deel van zijn IT-systemen zoals ERP Central Component (ECC) en Extended Warehouse Management (EWM) naar Google Cloud.
Lees verder

Huawei onthult Harmony besturingssysteem
Huawei lanceert op 2 juni zijn nieuwe Harmony-besturingssysteem voor smartphones. Daarmee hoopt het Chinese bedrijf de schade te beperken die is aangericht door de Amerikaanse sancties.
Lees verder

Boete voor aanbieden online kansspelen via website luckydays
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een boete van 440.000 euro opgelegd aan het op Curaçao gevestigde bedrijf Raging Rhino. Dit bedrijf bood via de website luckydays.com kansspelen aan Nederlandse spelers aan.
Lees verder