maandag 3 mei 2021

Toeristenbelasting voor Airbnb verhuur in Rotterdam eenvoudiger

EMERCE
Toeristenbelasting voor Airbnb verhuur in Rotterdam eenvoudiger
Vanaf 1 mei 2021 gaat het innen van logiesbelasting bij Airbnb verhuurders automatisch en rechtstreeks. Gemeente Rotterdam sluit hiervoor een overeenkomst met verhuurplatform Airbnb.
Lees verder

Red je Pakketje opent distributiecentrum in Arnhem
Red je Pakketje opent een nieuw distributiecentrum in Arnhem. Daar komen 70 mensen te werken. Andere distributiecentra staan in Amsterdam Dordrecht, Eindhoven, Utrecht en Zwolle.
Lees verder

Apple Music mogelijk in hoge kwaliteit
Apple onthult binnenkort mogelijk een hoge kwaliteitsversie van Apple Music, samen met de lancering van AirPods van de derde generatie.
Lees verder

Gemiddelde pakketstijging van 1,50 euro per maand bij KPN
De consumententarieven van internet- en tv-pakketten van KPN stijgen net als vorig jaar met gemiddeld 1,50 euro per maand.
Lees verder

Plein naar nieuw distributiecentrum
Plein.nl, de online retailer voor de dagelijkse verzorging, huisdieren en het huishouden, verplaatst begin juni haar distributiecentrum naar een nieuwe locatie. Deze is drie keer zo groot en biedt mogelijkheden om door te groeien.
Lees verder

Mannen veroordeeld voor illegale handel op Marktplaats in navigatiesoftware
De rechtbank Overijssel heeft twee mannen veroordeeld voor illegale handel op Marktplaats in navigatiesoftware voor auto's. Zij gebruikten hierbij zonder […]
Lees verder

Apple blijft tabletmarkt domineren
In de tabletmarkt verandert er weinig: ook het afgelopen kwartaal domineert Apple de tabletmarkt met de iPad. Volgens een voorlopig rapport van IDC heeft het bedrijf een marktaandeel van 31,7 procent in dit segment, gevolgd door Samsung met slechts 20 procent.
Lees verder

E-commerce wereldwijd naar 4,2 biljoen dollar
Consumenten hebben online wereldwijd bijna 4,29 biljoen dollar uitgegeven in het coronajaar 2020. Dat is een stijging van bijna 3,46 biljoen ten opzichte van het voorgaande jaar, volgens schattingen van Digital Commerce 360.
Lees verder

Vodafone inniger in data-analytics met Google Cloud
Vodafone sluit een zesjarige overeenkomst met Google Cloud om zijn kennis en ervaring met data-analytics met Google Cloud uit te diepen. De partijen ontwikkelen ook consultancydiensten om aan andere datavaardige multinationals te verkopen.
Lees verder