woensdag 12 mei 2021

Solide resultaten voor dierenwinkel Zooplus

EMERCE
Solide resultaten voor dierenwinkel Zooplus
Online dierenwinkel Zooplus meldt solide resultaten over het eerste kwartaal, waarbij de omzet 16 procent steeg naar 509 miljoen euro. De operationele winst bedroeg 24,5 miljoen.
Lees verder

Ksa start nieuwe actie tegen illegale reclame
De Kansspelautoriteit (Ksa) start een nieuwe ronde in optreden tegen websites die reclame maken voor illegale online kansspelen. De toezichthouder is alert op illegale aanbieders en reclamemakers die nog snel hun slag willen slaan.
Lees verder

dentsuACHTUNG! en dentsu gaan samenwonen in Familytree
Op 1 september betrekken digitale bureaus dentsu en creative agency dentsuACHTUNG! samen het vernieuwde pand in de Houthavens aan de Moermanskkade.
Lees verder

Digitale expediteur Zencargo opent kantoor in Nederland
De digitale expediteur Zencargo heeft 35 miljoen euro aan Serie B-financiering opgehaald. Met dat geld wordt een kantoor in Nederland geopend waardoor Nederland zal fungeren als gateway voor het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.
Lees verder

Delivery Hero na twee jaar terug in Duitsland, Just Eat Takeaway krijgt klappen op beurs
Just Eat Takeaway is uit de gratie op de AEX na het nieuws dat zijn grote concurrent Delivery Hero weer de Duitse markt betreedt. Twee jaar nadat het bedrijf de markt heeft verlaten, start Delivery Hero weer activiteiten in zijn thuisstad Berlijn.
Lees verder

Forse investering voor kledingplatform Vinted
Het platform voor tweedehands kleding Vinted haalt 250 miljoen euro op tegen een waardering van 3,5 miljard.
Lees verder

Koeriersdiensten in Spanje moeten freelancers in dienst nemen
Bedrijven als UberEats en Deliveroo worden in Spanje verplicht om freelancers in vaste dienst te nemen. Minister van Arbeid Yolanda Daaz kondigde het besluit van de regering aan na een kabinetsvergadering.
Lees verder

ING: Data biedt uitzenders nieuwe kansen voor groei
Data-analyse wordt naar verwachting binnen nu en vijf jaar het belangrijkste onderdeel van de uitzendorganisatie. Desondanks hebben data bij veel kleinere en middelgrote uitzendorganisaties nog geen prioriteit, signaleert het ING Economisch Bureau.
Lees verder

Clarity neemt digitaal marketingbureau 3WhiteHats over
Clarity, het internationale bureau voor geïntegreerde communicatie, neemt 3WhiteHats over, een creatief digital marketingbureau gespecialiseerd in SEO, PPC (Pay-per-click) en Analytics.
Lees verder