woensdag 26 mei 2021

Save the date: online meeting Interreg (NWE, NSR en Europe)

Save the date: online meeting Interreg (NWE, NSR en Europe)

Op 16 september presenteren wij in een online meeting de nieuwe programma's Interreg Noord-West Europa, Interreg Noordzee Regio en Interreg Europe voor de programmaperiode 2021-2027. Belangrijke thema's worden klimaatadaptatie, watermanagement, hernieuwbare energie en circulaire economie.

De programma's Noord-West Europa en Noordzee Regio gaan in de nieuwe periode voor heel Nederland gelden. Inhoudelijk zullen deze bij de Europese Green Deal aansluiten. Dit geldt ook voor het Interreg Europe-programma.

Lees verder

Gecombineerde opgave in cijfers

Als agrarisch ondernemer vult u ieder jaar de Gecombineerde opgave in. De meeste ondernemers moesten hun opgave uiterlijk 15 mei doen. Tijd om de cijfers op een rij te zetten.

Lees verder

Gratis e-learning Intellectueel Eigendom in China

Investeer één uur van uw tijd in een gratis e-learning over intellectueel eigendom in China. Daarmee kunt u beter beschermd de markt betreden en valkuilen voorkomen. Dit helpt u sneller en duurzamer succesvol zijn in China.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rond intellectueel eigendom in China. Aan de orde komen het belang van bescherming, onder meer door auteursrecht, handelsmerken en patenten. Daarnaast gaan we in op de bescherming van intellectueel eigendom in het geval van joint ventures en beurzen. 

Lees verder

Gratis e-learning Business Etiquette in China

Investeer 40 minuten van uw tijd in een gratis e-learning over business etiquette in China. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rond business etiquette in China. We gaan daarbij in op de invloed van de Chinese geschiedenis en cultuur, de hiërarchische organisatiestructuur (en bijbehorende beslissingsbevoegdheden), de zakelijke eetcultuur en het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken in China. 

Lees verder

Nog meer inzicht in de TVL

Wekelijks publiceren wij het aantal aanvragen dat voor de TVL is gedaan. Vanaf nu geven we nog meer inzichten: in welke sector ligt bijvoorbeeld het hoogst aantal aanvragen?

Lees verder