woensdag 5 mei 2021

Rakuten Kobo kiest Mad. Avenue voor sociale strategie

EMERCE
Rakuten Kobo kiest Mad. Avenue voor sociale strategie
Rakuten Kobo heeft Mad. Avenue gekozen als social bureau voor de Nederlandse markt.
Lees verder

Belastingdienst heeft 5500 volgers op Instagram
Om jongeren (18-35 jaar) beter te kunnen bereiken is de Belastingdienst vorig jaar maart gestart met een Instagram account. Binnen een jaar heeft de Belastingdienst 5500 volgers op Instagram: 60 procent van hen is jonger dan 35 jaar.
Lees verder

Twitter neemt leesdienst Scroll over
Twitter neemt Scroll over, een abonnementsdienst bedoeld om inhoud op internet te lezen zonder afleiding en advertenties.
Lees verder

Nieuwe CTO voor de NPO
Willem Roskam wordt de nieuwe Chief Technology Officer van de NPO. Roskam wordt vanaf 1 juli 2021 verantwoordelijk voor de verdere digitale transformatie van de afdeling technologie binnen de publieke omroep.
Lees verder

Lab9 opent achtste winkel in Oostende
Apple Premium Reseller Lab9 Stores heeft zijn nieuwste winkel in Oostende in gebruik genomen. Het is de achtste in de rij.
Lees verder

NWO kent 10 miljoen euro toe voor oplossen van cybersecurity vraagstukken
Binnen het NWA-programma Cyber Security gaan vijf consortia aan de slag om oplossingen te vinden voor vraagstukken rond internetveiligheid. Drie projecten richten zich op governance, twee ook op cryptologische aspecten. Met het onderzoek is in totaal circa 10 miljoen euro gemoeid.
Lees verder

Kaspersky meldt intensievere oplichtingsactiviteiten rond COVID-19-vaccins
Oplichters maken nog steeds gebruik van COVID-19gerelateerde spamberichten en phishingpagina's. Volgens het Kaspersky onderzoek Spam and Phishing in Q1 2021, blijven oplichters deze epidemiologische uitdaging uitbuiten.
Lees verder

Facebook Workplace: 7 miljoen betalende gebruikers
Facebook Workplace, het zakelijke communicatienetwerk van het Amerikaanse bedrijf, heeft 7 miljoen betalende gebruikers.
Lees verder

AI onderzoeker Google loopt over naar Apple
Samy Bengio, afkomstig van Google, gaat een nieuwe AI-onderzoekseenheid bij Apple leiden samen met John Giannandrea.
Lees verder