maandag 10 mei 2021

PostNL: 26 miljoen extra pakketten door corona

EMERCE
PostNL: 26 miljoen extra pakketten door corona
PostNL heeft het afgelopen kwartaal 108 miljoen pakketten bezorgd, 61 procent meer dan een jaar geleden. Maar het bedrijf benadrukt wel dat dit komt door de lockdown en de resultaten eenmalig zijn.
Lees verder

Nederlander introduceert AirTag-accessoire voor de fiets
Met Apples nieuwe tracker AirTag kun je eventueel ook je fiets terugvinden, maar het bedrijf biedt geen mogelijkheid om hem makkelijk aan de fiets te bevestigen.
Lees verder

Emerce Payment & Checkout: nooit meer langs de kassa
Websuper Picnic wil dat hun klanten in de toekomst nooit meer op de betaalknop hoeven te drukken. Dat vertelt Jelmer Borst van Picnic bij Emerce Payment & Checkout.
Lees verder

Groot veiligheidsgat Gorillas raakt 200.000 klanten
Boodschappenapp Gorillas had een veiligheidsgat in zijn systemen waardoor de persoons- en transactiegegevens van 200.000 klanten publiek toegankelijk waren. Dit raakte ook Nederlandse klanten. Het gat is inmiddels gedicht.
Lees verder

Na KPN verhoogt ook Ziggo de prijzen
In navolging van KPN en XS4ALL heeft ook Ziggo de prijsverhogingen per 1 juli aangekondigd. Gemiddeld komt de prijsverhoging neer op 1,43 euro per maand. Bestaande klanten hebben tot 1 juli 2021 de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen.
Lees verder

Mischa Schreuder verruilt PublicisGroupe voor Fitzroy
Mischa Schreuder wordt per direct Creative Partner bij bureau Fitzroy in Amsterdam. Het bureau wil met zijn komst enerzijds grotere merken gaan bedienen en anderzijds ook meer zelf gaan investeren in eigen producten.
Lees verder

Nederlandse cryptobrokers kunnen vraag amper aan
Twee grote Nederlandse cryptobrokers, die zich op kleine beginnende beleggers richten, kunnen de vraag naar cryptomunten nauwelijks bijbenen. De app Blox en het platform LiteBit kunnen de grote populariteit van crypto's niet aan, meldt het FD maandag.
Lees verder

EdTech scale-up StudeerSnel (StuDocu) haalt 50 miljoen dollar op
De Amsterdamse edtech scale-up StudeerSnel.nl (StuDocu) heeft in de Serie B financieringsronde 50 miljoen dollar opgehaald bij Partech.
Lees verder

Tencent onderhandelt over Amerikaanse eigendomsbelangen
Het Chinese Tencent Holdings onderhandelt met een Amerikaans nationaal veiligheidspanel over zijn eigendomsbelangen in de Amerikaanse videogameontwikkelaars Riot Games en Epic Games.
Lees verder