dinsdag 25 mei 2021

Overname MGM door Amazon lijkt vrij zeker

EMERCE
Overname MGM door Amazon lijkt vrij zeker
De overname van filmstudio MGM door Amazon lijkt door te gaan. Volgens The Wall Street Journal is Amazon bereid 9 miljard dollar op tafel te leggen, en de schulden over te nemen.
Lees verder

Cookies, tracking, chatbots en mediatrends op Emerce Digital Marketing
Het afgelopen jaar zijn de ontwikkelingen in digitale marketing door corona nog verder in een stroomversnelling geraakt. Anders gezegd: marketing anno nu heeft het succesvol benaderen van klanten en prospects tot kunst verheven. Je hoort alle nieuwe digitale marketing ontwikkelingen op Emerce Digital Marketing. De virtuele presentaties zijn vanaf 17 juni na registratie gratis te bekijken.
Lees verder

Het blokkeren van politieke kandidaten van sociale media verboden in Florida
Politieke kandidaten mogen vanaf juli niet zomaar worden geblokkeerd door sociale media als Twitter en Facebook. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, ondertekende maandag hiertoe een wet.
Lees verder

The Park sluit overeenkomst met Kinepolis voor VR ervaringen in Antwerpen, Brugge, Breda en Utrecht
Vanaf 9 juni kunnen bezoekers van Kinepolis bioscopen in Brugge, Antwerpen, Breda en Utrecht naast een filmervaring nu ook een VR-ervaring boeken.
Lees verder

China wil ook delven van crypto's verbieden
China gaat nu ook hard optreden tegen het delven van cryptomunten, volgens een aankondiging van het kabinet van de regering drie dagen nadat het waarschuwde voor verdere maatregelen tegen de handel in cryptomunten. China is veruit de grootste delver van cryptopunten.
Lees verder

'Netflix start mogelijk met games'
Netflix zou plannen hebben om zijn aanbod uit te breiden met games, claimt The Information.
Lees verder

The Good Roll en Budbee starten samenwerking voor bezorging
Duurzame startups The Good Roll en Budbee slaan de handen ineen. Vanaf deze maand wordt het 100% boomvrij en duurzame toiletpapier van The Good Roll ook met Budbee bij klanten thuis bezorgd.
Lees verder

Mobile World Congress verlaagt prijzen
Het Mobile World Congress in Barcelona eind juni gaat zeker door, maar de organisatie heeft de verwachtingen flink naar beneden bijgesteld. Waar eerst nog sprake was van minstens 50.000 fysieke bezoekers, houdt men nu eerder rekening met 30.000.
Lees verder

Domino's Pizza biedt medewerkers bitcoin-salaris
De grootste Domino's Pizza franchisenemer van Nederland biedt zijn medewerkers voortaan een salaris in Bitcoin aan. De uitbetaling wordt uitgevoerd door bitcoinbedrijf BTC Direct.
Lees verder