vrijdag 7 mei 2021

OtterBox lanceert nieuwe MagSafe-hoesjes voor iPhone 12

EMERCE
OtterBox lanceert nieuwe MagSafe-hoesjes voor iPhone 12
OtterBox breidt het aanbod van iPhone 12-hoesjes uit. Het gaat onder meer om een magnetische Wallet-case, net als Apple die […]
Lees verder

'Chromebooks nu echt mainstream'
Chromebooks zijn nu echt een mainstream computerproduct. Hoewel de onderwijssector nog steeds het grootste deel van de zendingen voor zijn […]
Lees verder

Werken in de toekomst: ontmoetingsplek op locatie en concentratie vooral thuis
Thuis productief geconcentreerd werken en op locatie elkaar ontmoeten, sociale contacten leggen en samenwerken. Dat wordt de toekomst van het werken, volgens TNO.
Lees verder

Delta Fiber lanceert nieuwe glasvezeltechnologie
DELTA Fiber stapt over naar de nieuwste technologie voor glasvezel. Het bedrijf maakt het mogelijk om Nederlands hoogste internetsnelheden te […]
Lees verder

De Bijenkorf opent webshop in Oostenrijk
De Bijenkorf opent vandaag een nieuwe webshop in Oostenrijk: www.debijenkorf.at.
Lees verder

Microsoft gebruiker kan gegevens in EU cloud opslaan
Zowel zakelijke als particuliere gebruikers van Microsoft Azure, Microsoft 365- en Dynamics 365 kunnen in de nabije toekomst aangeven om hun gegevens alleen in de Europese Unie op te slaan en te verwerken.
Lees verder

Emerce Fashion: America Today en PostNL gaan klantdata analyseren
Kledingretailer America Today en PostNL gaan de komende tijd gezamenlijk klantdata analyseren. Dat vertellen Martin Bless van America Today en Patrick Vink van PostNL op Emerce Fashion.
Lees verder

Opkoper van Amazon-shops haalt 400 miljoen op
Het Berlijnse bedrijf Razor Group haalt 400 miljoen dollar op om daarmee snelgroeiende, winstgevende Amazon-shops over te nemen.
Lees verder

Miljoen nieuwe abonnees voor Dropbox
Dropbox won afgelopen jaar 1,2 miljoen nieuwe abonnees en kwam daarmee uit op een totaal van 15,8 miljoen. Zij genereerden in het eerste kwartaal een omzet van 512 miljoen dollar voor het Amerikaanse cloudbedrijf.
Lees verder