vrijdag 7 mei 2021

Online Werksessies Cybersecurity (9 juni)

Online Werksessies Cybersecurity (9 juni)

Bent u werkzaam in de cybersecurity sector? En wilt u meedenken over hoe we in Nederland de ontwikkeling en toepassing van kennis over cybersecurity kunnen verdiepen en verbreden? Meld u dan aan voor 1 of meer van de online werksessies van het samenwerkingsplatform Dcypher - Cybersecurity Kennis en Innovatie!

Het samenwerkingsplatform Dcypher - Cybersecurity Kennis en Innovatie is dé plek waar publieke, private en kennispartijen, middelen en expertise bij elkaar komen.

Lees verder

"We zijn er zijn voor Quooker: voor, tijdens en na hun Italiaanse marktintroductie"

Kristina van der Veer werkte bij het consulaat-generaal in Milaan als handelsmedewerker op de economische afdeling toen zij werd benaderd door Quooker. Hun vraag was duidelijk: is de markt in Italië geschikt voor ons product? Zij ondersteunde het bedrijf bij hun Italiaanse marktonderzoek en de voorbereiding op hun marktintroductie. Daarmee kon Quooker #hetNetwerkEffect in de praktijk ervaren.

Lees verder

Beslaglegging na misbruik TVL

We hebben deze week beslag laten leggen op de bezittingen van 400 bedrijven die misbruik maakten van de TVL. De beslaglegging volgt op signalen over misbruik eerder dit jaar. Het is één van de stappen om misbruik van de TVL te bestrijden. Komende tijd volgen meer stappen.

Lees verder

TVL voor het eerst open voor grote ondernemingen

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) wordt vanaf maandag 10 mei 12:00 uur voor de eerste keer opengesteld voor grote ondernemingen.

Lees verder

"RVO krijgt van mij een dikke 10!"

Wafae Hajji is medewerker administratie bij de afdeling Financiën & Control (F&C). Wafae is verantwoordelijk voor het tijdschrijfsysteem voor vaste medewerkers en uitzendkrachten. Ook is ze verantwoordelijk voor de in- en uitstroom van de uitzendkrachten die RVO via Start People inhuurt. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en te monitoren heeft ze dagelijks contact met afdelingen Inkoop (inhuur), Crediteuren en Start People.

Lees verder